Driessen begrijpt Ajax-fans niet: 'Je had niet Taylor, maar hem moeten uitfluiten...'

10 november 2023, 18:02   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © De Telegraaf/ProShots

Valentijn Driessen begrijpt niet waarom Kenneth Taylor donderdagavond werd uitgefloten door de Ajax-fans. Taylor werd in de rust van de Europa League-wedstrijd tegen Brighton & Hove Albion naar de kant gehaald voor Chuba Akpom. Na afloop kreeg invaller Akpom applaus van het Amsterdamse publiek, maar dit is volledig onterecht, vindt Driessen.

De Ajax-fans hebben in het verleden vaker eigen spelers uitgefloten, zo stelt Pim Sedee in Kick-off van De Telegraaf. “Ik vind dat een beetje een onhebbelijke gewoonte van het Ajax-publiek”, antwoordt Driessen. “Tuurlijk, als iemand een foute bal geeft, kun je hem uitfluiten. Dat hoort erbij. Maar je helpt zo’n jongen niet door hem volledig uit te fluiten”, gaat de chef voetbal verder.

Artikel gaat verder onder video

“Laat dat dan op zo’n moment achterwegen”, gaat Driessen verder. Akpom was de vervanger van Taylor en kon de Ajax-supporters wel op de banken krijgen. “Een applaus voor Akpom zegt al genoeg… Maar degene die je na afloop mocht uitfluiten, was Akpom natuurlijk, want die bakte er helemaal niks van…”, stelt de journalist van De Telegraaf.

Akpom maakte bij het debuut van John van ’t Schip tegen FC Volendam zijn eerste treffer en trof in het daaropvolgende Eredivisie-duel tegen sc Heerenveen tweemaal het doel. “Ik snap dat enthousiasme om hem niet. Ook niet om die (Georges, red.) Mikautadze. Die geeft één goede bal, en iedereen is gelijk weer in de gloria”, zag Driessen.  

Viel Chuba Akpom inderdaad dramatisch in?

Laden...
2032 stemmen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Maister
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Haha, ik denk dat de Ajax-fans gewoon jaloers zijn op het talent van Kenneth Taylor en daarom fluiten ze hem uit. Maar laten we eerlijk zijn, wie wil er nou niet uitgefloten worden door duizenden fans in een vol stadion? Dat is toch een teken dat je goed bezig bent! Keep up the good work, Kenneth! 💪🏼⚽️

Kramer
Link gekopieerd!
    9
    + 1
avatar

Ben je wel goed?

KROTJE
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

Provocatie en uitlokking van Maister Recht voor zijn raap, trap er niet in.

Repoman
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Talent van Kenneth Taylor laat mijn niet lachen. Ajax onwaardig die Taylor met zijn grote bek. Als hij toevallig een doelpunt maakt.

Kramer
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

Taylor is gewoon veel te slecht. Akpom schiet er 3 in als invaller wanneer een tegenstander op is. En heb al vaker gezegd dat hij niets is, net als 80% van de aankopen.

Waarom19
Link gekopieerd!
    16
    + 1
avatar

Valentijn Driessen begrijpt zo veel niet van voetbal. Hij heeft zelf nooit gevoetbald en ik denk dat deze opruier een kruiwagen heeft gehad vij de Telegraaf. Hij kraamt zoveel onzin uit en lult interessant . Het is soms net een valse nicht met zijn opruiend commentaar.

Frank Degaal
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Ik ben het hier dus zo ontzettend mee eens Driessen is niveau boulevard pers

bonaire
Link gekopieerd!
    10
    + 1
avatar

Bergwijn is de speler die ze moeten uitfluiten. Is gewoon onzichtbaar , zou toch met zijn verleden en nu als aanvoerder van Ajax zijn schoenen kapot moeten rennen .. En dan komt hij in loopas terug hobbelen , en tegen die tijd dat eindelijk het kwartje valt ... Dat er een speler compleet alleen is Dus bij hem is weggelopen ... Nog niks onderneemt?? Maar wel kritiek heeft op andere spelers . Was overigens de back die daar rustig stond te wachten totdat hij de bal op een presenteer blaadje kreeg .. had meerdere seconden de tijd .. Had in de rij kunnen gaan staan bij de McDonald om zijn bestelling op te kunnen halen .. Maar geen Bergwijn te bekennen.

Edwin28
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wel een probleem journalist zijn en het niet begrijpen maar daar heeft ie wel vaker last van.

BENNINK24
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Tis nu heel makkelijk om ieder maar uit te fluiten, het deugt in totaal helemaal niet. Belangrijke spelers, Berlijn, Berghuis, Taylor. Laten het afwegen. Daar moet in veranderen.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen