Van der Gijp walgt van nieuw plan John de Mol: 'Laat me met rust, ik ben niet seniel'

13 november 2023, 17:46   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © Vandaag Inside

De mannen van Vandaag Inside bezorgen SBS6 uitstekende kijkcijfers en dus probeert Talpa ze maximaal te benutten. Er ligt bijvoorbeeld een plan om een carnavalsplaat op te nemen met René van der Gijp, Johan Derksen en Wilfred Genee. Het is echter duidelijk dat Van der Gijp daar niet op zit te wachten.

In de podcast KieftJansenEgmondGijp zegt Van der Gijp dat iemand aan Talpa-baas John de Mol het idee heeft geopperd. “Dan zegt John de Mol, een man van 65 (68, red.), over mannen van 62 (Van der Gijp) en 74 (Derksen) – we laten Wilfred even links liggen – ‘dat lijkt me een geweldig idee’. Dan denk ik: John, ik doe gewoon m’n tv-programmaatje voor jou. Er kijken elke dag 1,2 miljoen mensen. Maar laat me verder met rust!”

Artikel gaat verder onder video

“Dan moet ik straks weer degene zijn die zegt: ik ben toch niet seniel, ik ga toch geen carnavalsplaat maken? John kan ook denken: die mannen zijn op leeftijd, laat ze lekker met rust”, vervolgt Van der Gijp. De enige Vandaag Inside-ster die wel zin lijkt te hebben in het plan, is Genee. “Wilfred roept dan tegen mij: ‘Dat is toch geweldig, zo’n plaat?’ Ik wil dan bijna gaan gillen, iemand slaan, met iets gooien… Ligt dat nou aan mij? Johan denkt ook: zoek het uit.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

peterdejong1983
Link gekopieerd!
    17
    + 1
avatar

Zeker weten dat je niet al seniel bent geweest 🤣🤣🤣 https://youtu.be/47cBhVp4QWo?si=4LbbAUeJiqPZwkgd

Martin0345
Link gekopieerd!
    38
    + 1
avatar

Want in 1988 was hij ook al 62?

Ron Segal
Link gekopieerd!
    34
    + 1
avatar

Tja, Rene je kunt wel roepen ik ben niet seniel. Maar helemaal tof ben je ook niet meer. Het enige wat je nog kan is flink wijn nuttigen, en vreselijk om je eigen niks zeggende onzin lachen.

Peter Linnemann
Link gekopieerd!
    45
    + 1
avatar

En met zijn linkerarm niet van de gasten afblijven!

Dick van der Geld
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

Beste mannen van VANDAAG INSIDE Ga nu niet zo vreemd reageren op het voorstel van JdM want normaliter zijn jullie ook niet vies van allerlei randzaken Zolang er nog lullen uit het plafond komen kunnen jullie best een carnavalsplaatje maken met z'n drieën! Niet zo hypocriet, voor lul zingen en lopen, 't verschil zie je niet! Wanneer komt het plaatje uit? Groet een vanaf het eerste uur elke dag kijkende en graag zeikende fan. Wie ik ben? Opa Dick met z'n grote ......neus!.

RichardTenBohmer21
Link gekopieerd!
    32
    + 1
avatar

Allemaal (veelal dezelfde mensen)overal commentaar geven en afgeven op de BN-ers maar wel elke dag schijnheilig naar ze zitten kijken.....Is dat HYPOCRIET!?!?!?!

Voetbalxpert
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

Ga nou niet doen alsof want seniel zijn jij en Johan toch al ..dus neem lekker die plaat op.....lekker man

Michiel Tempel
Link gekopieerd!
    9
    + 1
avatar

Van der Gijp heeft gisteren laten zien dat hij lang niet zo dom is als hij acteert. Een verademing , laat die kant eens wat vaker zien , Gijp.

WimSchmidt28
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Al dat negatieve over Gijp en Derksen is soms begrijpelijk,maar prima tv, alleen die andere kopje, wegwezen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen