Boskamp kan niet lachen om Feyenoord-grap: ‘Wat ben jij een vreselijke, waardeloze gozer geworden!’

11 december 2023, 20:52   Bijgewerkt: 11 december 2023, 22:50
Foto: © Veronica Offside

Jan Boskamp denkt dat Feyenoord dit seizoen niet hoeft te hopen op de landstitel. De oud-voetbaltrainer ziet de Rotterdammers, die momenteel tien punten achterstaan op PSV, niet meer over de Eindhovenaren heengaan op de ranglijst. Wesley Sneijder voorspelde dit twee weken geleden al en strooit tijdens Veronica Offside extra zout in de wonden van Boskamp.

“Gaat het nog een beetje met je?”, vraagt Wilfred Genee aan Boskamp als hij begint over de titelstrijd in de Eredivisie. De oud-voetbaltrainer schrok vorige week donderdag van het spel van Feyenoord tegen FC Volendam (3-1 winst) en zet de landstitel al zo goed als uit het hoofd. Om extra zout in de wonden van Boskamp te strooien start er een fragment van Sneijder.

Artikel gaat verder onder video

“Wij mogen PSV bij deze feliciteren met de landstitel”, sprak Sneijder twee weken geleden. “Als je tien punten los staat, kun je niet veel anders zeggen”, reageert Boskamp, die nog niet doorheeft dat Feyenoord op dat moment zeven punten los stond. Sneijder corrigeert zijn collega hierop. “Wat ben jij een verschrikkelijke, waardeloze gozer geworden!”, antwoordt Boskamp met een knipoog.

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen