Brian Brobbey onthult welke kritische analist hij 'de mond wil snoeren'

3 december 2023, 17:39   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Brian Brobbey is getergd door de kritiek die de spits van Ajax de afgelopen weken heeft gekregen. De aanvalsleider van de Amsterdammers pikt op de persconferentie na het gewonnen duel tegen NEC (1-2) Marco van Basten eruit. De 21-jarige voetballer wil de analist van Ziggo het ongelijk bewijzen.

Van Basten liet ziet zich in de afgelopen weken kritisch uit op Brobbey, die volgens hem vooral in het afwerken tekort kwam. Dat had alles te maken met de wedstrijd van Ajax tegen PSV (5-2 verlies), waarin de aanvaller van de Amsterdammers de nodige grote kansen om zeep hielp. Brobbey laat tegenover de aanwezige pers in Nijmegen weten getergd te zijn door uitspraken van critici in de media

Artikel gaat verder onder video

"Ik wil zeker weten meer laten zien om mensen de mond te snoeren. Mensen praten zoveel, ook aan de tafel bij Rondo, Marco van Basten", geeft Brobbey aan. "Ik wil hem het ongelijk bewijzen", geeft de getergde aanvaller aan. "Lukt dat?", wordt Brobbey vervolgens door dezelfde verslaggever gevraagd: "Zeker weten", is het duidelijke antwoord van de Ajax-spits.

Golden finale boost: Pak 50% extra bij weddenschappen op de de Champions League-finale!

Golden finale boost: Pak 50% extra bij weddenschappen op de de Champions League-finale!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

martienis
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Van basten heeft er bij ajax werkelijk niks maar dan ook niks van gebakken en dan de topspits brobbey af kraken man ga iets anders doen met je vrouw

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Je bedoeld dat toch wel als trainer als voetballer was hij top en daardoor transfer naar Milan mee verdiend !!

FCJel
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Wanneer stijgt het naar je bol? Als je van Basten ongelijk wil bewijzen terwijl je zelf niks gepresteerd heb. Hou je mond, ga voetballen en maak het verschil.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen