Feyenoord heeft vijf woorden nodig voor reactie op loting in Europa League

18 december 2023, 13:37   Bijgewerkt: 18 december 2023, 14:50
Foto: © Imago

Het socialmediateam van Feyenoord heeft zeer toepasselijk gereageerd op de loting voor de tussenronde van de Europa League. De regerend kampioen van Nederland werd maandag voor het tweede seizoen op rij gekoppeld aan AS Roma. Na de verloren UEFA Conference League-finale in 2022 en de pijnlijke uitschakeling in de kwartfinale van de Europa League eerder dit jaar, krijgen de Rotterdammers dus een nieuwe kans om José Mourinho de mond te snoeren.

Olympique Marseille, Sporting Portugal, Stade Rennes… Feyenoord-fans droomden misschien al van een awayday naar Frankrijk of Portugal. Een keer geen AS Roma, klonk de smeekbede. Maar tevergeefs. Voor Feyenoord rolde maandagmiddag opnieuw de ploeg van coach Mourinho uit de koker. Het was ook wel te verwachten natuurlijk. Na de clash in de Conference League-finale in 2022 en de ontmoetingen in de kwartfinale van de Europa League stond een nieuwe krachtmeting gevoelsmatig al in de sterren geschreven.

Artikel gaat verder onder video

‘Alle wegen leiden naar Rome’, schrijft het socialmediateam van Feyenoord dan ook als reactie op de loting. Feyenoord krijgt na de winterstop een nieuwe kans op sportieve revanche. Vorig seizoen was het elftal van trainer Arne Slot heel dichtbij. Na de gewonnen heenwedstrijd in De Kuip (1-0) leek een 1-1 gelijkspel in Rome genoeg voor een plek in de halve finale, maar in de absolute slotfase ging het alsnog mis. Paulo Dybala maakte een minuut voor het einde van de reguliere speeltijd de 2-1 en in de verlenging deden ook Stephan El Shaarawy en Lorenzo Pelligrini een duit in het zakje.

Is drie keer scheepsrecht voor Feyenoord?

Laden...
2683 stemmen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Mooi toch en nu wel winnen van die kut special one !!!!!!!

Paulus13
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hoi Alina, ik denk dat hij met "Special One" Mourinho bedoelt en niet weer een of andere kippetje met naaktfoto's, want op het internet zitten er tegenwoordig 13 paar blote prammetjes in een dozijn.

jurgen😎
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ze noemen hem niet voor niks the special one ik ken 2 spelers die onder hem gespeeld hebben blijkt een toffe genie te zijn. Ik persoonlijk vind hem wel wat hebben, maar gun hem uiteraard niet tegen Feijenoord een winst wordt tijd dat we dit Roma hard aanpakken . Op een goede dag met een scherp Feijenoord als het allemaal meezit moet het wel kunnen. Ook al hebben ze een paar toppers.

PeterH-85
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Ik tel volgens mij 5 woorden? ;)

Theo de Tank
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

tutte le strade portano a Roma 6 zelfs!

Theo de Tank
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

"In Olanda corre, super Gimenez segna a raffica: il Feyenoord progetta la vendetta sulla Roma!" Aldus de gazzetta: Santi wil wraak!

Maister
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Oh, verrassend, Feyenoord loting tegen AS Roma voor de zoveelste keer... We hadden toch gehoopt op een ander team.

haike
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

het is wel heeeeeeeeel toevallig allemaal!!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen