Galatasaray en Fenerbahçe ruziën over oorzaak blauw oog Mauro Icardi

25 december 2023, 09:17
Foto: © Imago

Mauro Icardi heeft een blauw oog overgehouden aan de kraker tussen Fenerbahçe en Galatasaray. De clubs hebben verschillende versies van wat de schade aan het gezicht van de Argentijnse spits heeft veroorzaakt.

Galatasaray claimt dat het letsel rond het oog van Icardi een gevolg is van een klap die de spits gedurende de wedstrijd kreeg van Alexander Djiku. De veldarbitrage zag het incident over het hoofd en de VAR greep vervolgens niet in.

© Galatasaray
Artikel gaat verder onder video

"Degenen die alleen gerechtigheid voor zichzelf willen, bleven vanavond vanaf elke zender het Turkse voetbal manipuleren. Wij delen daarom wat de scheidsrechterscommissie, de VAR en 26 camera's niet zagen en schamen ons voor hen", schrijft een woedend Galatasaray op X.

Icardi kwam tijdens de wedstrijd ook hard in botsing met een doelpaal. Volgens Fenerbahçe heeft de spits daar een blauw oog aan overgehouden. Edin Dzeko, spits van Fenerbahçe, beweert hetzelfde. "Icardi raakte de paal met zijn hoofd en ze zetten hem zo op Instagram om te zeuren over een strafschop. Het typeert Galatasaray. Het is beschamend."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Henkapestaart
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Lijkt me duidelijk dat het niet de doelpaal was. Want die raakte hij met de linkerkant van zijn gezicht en blauw oog zit rechts.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen