Opstelling Ajax: Van 't Schip stelt twee andere namen op na nederlaag in Marseille

3 december 2023, 13:06   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

De opstelling van Ajax voor de uitwedstrijd tegen NEC is bekend. De Amsterdammers treden aan met twee nieuwe namen ten opzichte van de wedstrijd tegen Olympique Marseille (4-3 nederlaag). Het duel begint om 14.30 uur in De Goffert.

Trainer John van 't Schip laat Kristian Hlynsson en Ar'jany Martha weer in de basis beginnen. In de Europa League-wedstrijd tegen Olympique Marseille koos Van 't Schip voor wat meer routine, maar in Nijmegen krijgen de twee jongelingen de voorkeur. Centraal achterin is Devyne Rensch nog altijd centrumverdediger. Concurrent Josip Sutalo zit op de bank; voorafgaand aan de wedstrijden waren vraagtekens bij zijn inzetbaarheid.

Artikel gaat verder onder video

Martha neemt de linksbackpositie over van Borna Sosa, terwijl Steven Berghuis door de entree van Hlynsson doorschuift naar de voorhoede. Daar verliest Carlos Forbs zijn basisplek.Brian Brobbey behoudt zijn basisplaats, wat gezien zijn twee doelpunten tegen Marseille logisch is, ondanks dat zijn vervanger Chuba Akpom ook een goede indruk maakte.

Bij NEC spelen de nodige bekenden van Ajax: Jasper Cillessen, Lasse Schöne, Sontje Hansen en Youri Baas (dit seizoen gehuurd van Ajax)

Opstelling NEC: Cillessen; Van Rooij, Sandler, Nuytinck, Verdonk; Schöne, Proper, Mattsson; Hansen, Ogawa, Baas.

Opstelling Ajax: Ramaj; Gaaei, Rensch, Hato, Martha; Tahirovic, Taylor, Hlynsson; Berghuis, Brobbey, Bergwijn.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Waarom19
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Van tvSchip is dus ook een waardeloze trainer . Met of zonder van t Schip op de bank maakt geen verschil. Hij is niks beter dan Stein.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen