PSV maakt oefentegenstanders in aanloop naar Eredivisie-hervatting bekend

24 december 2023, 11:19   Bijgewerkt: 24 december 2023, 11:30
Foto: © ProShots

PSV heeft via de officiële kanalen bekendgemaakt dat de selectie van trainer Peter Bosz na de jaarwisseling op trainingskamp gaat naar Spanje. Van 2 tot 8 januari verblijft de Eindhovense formatie in Estepona. Daar zal PSV twee oefenwedstrijden spelen.

Beide oefenwedstrijden worden op zondag 7 januari gespeeld. Om 13.00 uur neemt PSV het op tegen competitiegenoot Heracles Almelo. Dit duel zal achter gesloten deuren worden gespeeld. Een paar uur later, om 16.30 uur, oefent PSV tegen Hamburger SV. Bij deze wedstrijd, die in het Marbella Football Center wordt gespeeld, is publiek wel welkom.

Artikel gaat verder onder video

Beide oefenwedstrijden worden uitgezonden door DPG Media. Op de website van het Eindhovens Dagblad en het Algemeen Dagblad kunnen mensen met een premiumaccount de duels live volgen. Evert ten Napel en PSV-watcher Rik Elfrink verzorgen het commentaar.

Het dit seizoen in de Eredivisie nog ongeslagen PSV hervat de competitie op zaterdag 13 januari tegen Excelsior. Daarna staan duels met Almere City en Ajax op het programma.

Wanneer leidt PSV het eerste puntenverlies in de Eredivisie?

Laden...
344 stemmen
Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen