Stewards krijgen handen op elkaar en zorgen voor 'hoogtepunt van de avond' bij AZ - Almere City

9 december 2023, 22:15
Foto: © ESPN

De fans en wisselspelers van AZ en Almere City waren zaterdagavond getuige van een bijzonder moment in de rust van het onderlinge treffen in Alkmaar. Steward Chantal ging namelijk op de knieën voor collega Priscilla, die - gelukkig! - volmondig 'ja' zei op het huwelijksaanzoek.

"Ze leerden elkaar een jaartje geleden kennen via een datingsite", legt ESPN-presentator Aletha Ledelmeijer uit in De Eretribune. "En dus het huwelijksbootje in, al moet je daar tegenwoordig wel heel lang voor sparen." Haar collega Jan Joost van Gangelen vindt het wel snel: "Na een jaar al trouwen, dat is wel gas erop hè?" Studiogast Kees Kwakman spreekt echter lachend van 'het hoogtepunt van de eerste helft'.

Artikel gaat verder onder video

AZ leidt halverwege met 1-0 tegen de Eredivisiedebutant, door de zeventiende (!) competitietreffer van clubtopscorer Vangelis Pavlidis. Kwakman vindt de bezoekers echter niet kansloos op basis van het vertoonde spel in de eerste helft. "Ze hebben twee slechte wedstrijden gehad, maar die komen goed voor de dag hoor."

Volg hier live de tweede helft van het duel tussen AZ en Almere City

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen