Toptransfer Giménez komt dichterbij: 'Nieuwe Europese grootmacht heeft Mexicaan op de korrel'

16 december 2023, 12:55
Foto: © ProShots

De transfergeruchten over Santiago Giménez komen steeds nadrukkelijker op gang. De Feyenoord-aanvaller heeft zich in de kijker gespeeld en wordt gevolgd door onder meer FC Barcelona, Real Madrid en Tottenham Hotspur. Aan dat rijtje voegt Bayern München zich toe, meldt Sport.

Volgens het Spaanse medium zou de naam van de Mexicaan zijn gevallen bij de recordkampioen uit Duitsland. Sport weet dat er een transfersom van vijftig miljoen euro gevraagd wordt door Feyenoord, en Bayern ziet dat als een ‘meer dan betaalbaar bedrag’. “Bayern wil nog een spits”, valt er nog meer te lezen.

Artikel gaat verder onder video

Giménez zal bij Der Rekordmeister hoogstwaarschijnlijk wel genoegen moeten gaan nemen met een plek op de bank. Bayern beschikt op dit moment over Harry Kane, die behoorlijk op dreef is bij de Duitse club. “Hij moet Kane komen vergezellen”, schrijft Sport.

Giménez is, samen met AZ-spits Vangelis Pavlidis, de topscorer van de Eredivisie met achttien doelpunten. De kans is aannemelijk dat deze prestaties gaan resulteren in een winterse transfer. Verschillende clubs houden de situatie van de Mexicaan in de gaten, zo werden Barcelona, Real, Tottenham en Eintracht Frankfurt al genoemd als mogelijke nieuwe eindbestemmingen.

Speelt Giménez in 2024 nog bij Feyenoord?

Laden...
2171 stemmen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Klantenservice
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Van een club waar je speelt, naar een club waar je niet/weinig speelt. Is maar net hoe graag je wil voetballen bij het maken van die keuze.

Maister
Link gekopieerd!
    5
    + 1
avatar

Haha, laat Bayern maar lekker jagen op Giménez, wij houden Santi liever bij ons in Rotterdam.

jurgen😎
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

40 miljoen anders gaat hij nergens 100% zeker en als hij gaat bel Atletico madrid voor Samu Omorodion wordt uitgeleend aan Deportivo Alaves wordt een topspits.

Flamingo
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Vraagprijs is 50 miljoen. Bayern gaat daar niet heel moeilijk over doen. Wordt sowieso 40+.

Flamingo
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Los daarvan, ik zou me eerder druk maken om de vraagprijs van Brobbey dan Gimenez, je bent ja Ajax supporter. Dus zie überhaupt geen meerwaarde waarom je hierop reageert?

jurgen😎
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

@ king Balhaar en dan vraag je je af waarom je nog maagd bent

KROTJE
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Flamingo, doorgaans reageer ik niet op artikelen over Feyenoord/PSV/AZ en alles er omheen, maar ik maak nu een uitzondering met de opmerking dat Feyenoorders als FCJel, Gtsb, Revolutie en nog enkele andere Feyenoorders regelmatig (bijna altijd) in artikelen over Ajax met hun altijd negatieve reacties naar Ajax toe te lezen zijn, pure sfeerverpestende provocatie. Uitzonderingen wil ik maken voor Goku, Jurgen en nog één waarvan de naam mij ontschoten is met hen kan ik redelijk goed discussiëren. Ik ben Ajacied en Ajax houdt mij meer bezig dan andere clubs, zij zijn voor mij voor kennisgeving aangenomen.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen