Zaakwaarnemer Giménez doet boekje open: 'Die twee clubs zijn het dichtst bij zijn komst'

26 oktober 2023, 15:36   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Feyenoord moet serieus rekening houden met een vertrek van Santiago Giménez in de zomer. De zaakwaarnemer van de Mexicaan onthult dat Real Madrid en Tottenham Hotspur momenteel het 'dichtst' bij de komst van de spits zijn. Ook vanuit Italië is er veel interesse.

Giménez maakte vorig jaar de overstap vanuit zijn thuisland naar Feyenoord, maar had er in eerste instantie veel moeite mee om te brengen wat Arne Slot van hem verwachtte. De trainer koos niet voor niets in de eerste helft van het afgelopen seizoen vaker wel dan niet voor Danilo in de punt van de aanval. Daar kwam na de winterstop echter verandering in. Giménez maakte in de tweede helft van vorig seizoen al veel indruk en doet er in de eerste maanden van de nieuwe jaargang nog een paar schepjes bovenop. De Mexicaan was al vijftien keer trefzeker. Dertien doelpunten maakte hij al in de Eredivisie.

Artikel gaat verder onder video

De centrumspits werd in de afgelopen transferwindow al in verband gebracht met clubs uit buitenlandse topcompetities, maar bleef Feyenoord trouw en zette zelfs zijn handtekening onder een nieuw contract. Een vertrek na dit seizoen is echter zeer aannemelijk. Volgens zijn zaakwaarnemer Morris Pagniello is er aan interesse geen gebrek. “We hebben al met Atlético Madrid gesproken. We hebben er ook over gesproken met Internazionale, AC Milan en Napoli, maar ik denk dat hij perfect zou zijn voor zowel Inter als Juventus”, wordt Pagniello geciteerd door TUTTOmercatoWEB. “Zij zouden de beste opties voor hem zijn. Ik heb tegen verschillende clubs gezegd dat ze in hem moesten geloven. Zijn waarde ging in iets minder dan twaalf maanden van 10 naar 40 miljoen euro.”

Grote kans dat de marktwaarde van Giménez de komende maanden nóg hoger wordt. Zeker als hij zo blijft schitteren bij Feyenoord en vooral in de Champions League. En dat maakt een overstap naar de Premier League of Spaanse top daarom een stuk aannemelijker. “De clubs die nu het dichtst bij zijn komst zijn, zijn Real Madrid en Tottenham Hotspur”, verzekert Pagniello. Volgens het doorgaans goed geïnformeerde 1908.nl is er momenteel ‘niets concreets’ tussen Feyenoord en een Europese topclub over een mogelijke transfer van Giménez. “Wél wordt er voldoende geïnformeerd. Een uitgaande toptransfer in januari kan momenteel niet uitgesloten worden”, leest het.

Welke competitie past het beste bij Santiago Giménez?

Laden...
2086 stemmen
Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Ihaveaking
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Gimenez scoort niet alleen in de Mickey mouse competitie dus hem vergelijken met eerdere mislukte spelers in het buitenland is niet logisch. Gimenez moet zeker 65 miljoen gaan kosten, gezien zijn prestaties in zijn national team, doelpunten en assist in alle competities waar hij voor uitkomt. Onderlinge transfers in England, Spanje en Italië gaan voor mindere spelers ook voor dit soort bedragen weg. 65 miljoen anders maar wachten op de laatste transfersdag, ipv net als Kukco gelijk bij transferswindow van de hand doen.

Robertlj
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Je doet je naam eer aan Bean. Wat een clown. Er is maar 1 club in Nederland waarvan de supporters weer met hun “beide voeten op de grond” moeten gaan staan en dat is niet de club uit Rotterdam.

jurgen😎
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik ben voor Feijenoord en Real Madrid , en Real kan gewoon rustig die 55 + bonussen neerleggen geen probleem en Santi gaf al aan Real zn droomclub is . Als hij van de winter al gaat is het hem van mij van harte gegund . Zo een speler is maximaal tot einde van dit seizoen bij Feijenoord. Hopelijk komt er weer een mooie spits voor terug met dat geld kan er vast wel geïnvesteerd worden . Want Ueda gaat het gat niet kunnen opvangen.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Jurgen als hij in de winter gaat naar een club in de cl ,mag hij daarin niet meer uitkomen . Ik verwacht dat hij deze winterwindow niet gaat .

jurgen😎
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

ja dat is wel zo ja...

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen