Slot grapt over blessurelijstje Feyenoord: ‘Zo veel rood, het lijkt bijna op Liverpool’

17 mei 2024, 15:24
Foto: © Feyenoord ONE

Feyenoord moet het zondagmiddag in eigen huis tegen Excelsior stellen zonder een hele lijst geblesseerden. De grootste afwezigen zijn Quinten Timber en Santiago Giménez, die vorige week ook het duel met NEC aan zich voorbij moesten laten gaan. Achter de naam van Thomas Beelen staat een vraagteken, want die zit ziek thuis.

“Voor het eerst in mijn drie jaar heb ik een blaadje bij mee”, reageert Slot op de persconferentie voorafgaand aan de wedstrijd tegen Excelsior op de vraag hoe het met zijn selectie staat. Wanneer hij het lijstje toont, zijn er veel rode vakjes te zien. “Nog even en het lijstje lijkt op Liverpool, met al dat rood. Dus we hebben veel blessures.”

Artikel gaat verder onder video

Een groot deel van de afwezigen, ontbreekt al langer in de wedstrijdselectie van Arne Slot. “De indruk zou gewekt kunnen worden dat spelers denken: laatste wedstrijd, ik heb niet zo veel zin meer. Maar dat is absoluut niet aan de orde. Het zijn allemaal blessures die misschien wat langer gaan duren.”

Wanneer Slot het lijstje begint op te lezen, komen daar een aantal opvallende namen uit naar voren. Zo benoemt de oefenmeester dat Beelen, die sinds februari op een basisplaats kan rekenen, op dit moment ziek thuis zit. Voor Giménez en Timber komt de wedstrijd tegen Excelsior ook te vroeg. Het tweetal ontbrak vorige week al op bezoek bij NEC en kan ook in de laatste wedstrijd van het seizoen niet in actie komen.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Vertrek aanstaande: Feyenoorder verlaat na duel tegen Excelsior direct zijn appartement in Rotterdam

Feyenoord-verdediger Marcos López gaat vertrekken uit Rotterdam, zo meldt het doorgaans goed ingevoerde 1908.nl.

Belangrijke dag voor Oranje: Nederland kan vandaag achtste finales halen zonder zelf te spelen

Belangrijke dag voor Oranje: Nederland kan vandaag achtste finales halen zonder zelf te spelen

  • MeeMetOranje.nl
It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen