Valentijn Driessen spot kwetsbare Feyenoorder: ‘Die stond te tollen op zijn benen’

9 december 2023, 10:13
Foto: © ESPN/Vandaag Inside

Valentijn Driessen is niet gecharmeerd van Gernot Trauner. De chef voetbal van De Telegraaf stelt bij Kick-off dat hij de Oostenrijker een ‘kwetsbare verdediger’ vindt. Driessen geeft de goal van FC Volendam van afgelopen donderdag als voorbeeld.

Lequincio Zeefuik zette donderdagavond de 1-1 op het bord namens Volendam. De jonge spits van de wijdbroeken legde met een op het eerste oog eenvoudige schijnbeweging Trauner in de luren. Driessen vond dat de Feyenoord-aanvoerder meer kon doen. “Die stond te tollen op zijn benen toen hij Zeefuik tegenover hem had in de zestien…”, begint de journalist.

Artikel gaat verder onder video

“Dan zie je dat het een hele kwetsbare verdediger is”, gaat Driessen verder. Dávid Hancko speelt juist graag langs Trauner in het Feyenoord-centrum. “Dat geloof ik allemaal wel. Ik kan moeilijk voor Hancko zeggen tegen Trauner: opgerot, ik sta liever naast (Lutsharel, red.) Geertruida. Daar staat hij waarschijnlijk wel liever mee, want die is wel beter”, aldus Driessen.

Het seizoen van Feyenoord verloopt tot dusverre nog niet zoals gehoopt. De Rotterdammers hebben in vergelijking met vorig seizoen, waarin het kampioen werd, één punt meer na vijftien wedstrijden. Desondanks staat de ploeg van Arne Slot liefst tien punten achter op PSV en lijkt de titel al onhaalbaar te zijn. Tegen Volendam liep het ook niet helemaal lekker bij Ajax. Bij ESPN had men kritiek op een ‘tegenvallende’ zomeraankoop.  

Moet Trauner plaatsmaken voor Geertruida in het centrum?

Laden...
267 stemmen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen