Van der Gijp wekte woede op: 'Ik kwam binnen en hij vertrok meteen, boos'

21 december 2023, 08:07

René van der Gijp vindt het jammer dat Henk ten Cate een slechte relatie heeft met mannen van Vandaag Inside. De voormalig voetballer stapte ooit bij Ziggo Sport binnen om op verzoek van Jan Boskamp een wedstrijd te analyseren van Real Madrid tegen FC Barcelona, maar toen Gijp de studio binnenkwam, besloot de oud-trainer van Ajax meteen te vertrekken.

In de talkshow brengt Van der Gijp een paar anekdotes ter sprake over Ten Cate, voor wie hijzelf wel veel respect zegt te hebben. “Ik heb hem altijd een heel interessante gozer gevonden”, begon Van der Gijp, om vervolgens te vertellen dat Ten Cate boos de studio verliet toen hij binnenstapte. “Hij was boos. Over dit programma? Geen idee, maar wij zijn altijd uitermate positief over Henk”, aldus de voormalig voetballer. “Ik vind Henk een aardige gozer.”

Bekijk in onderstaande video het fragment waarin Van der Gijp onder meer vertelt over zijn ontmoeting met Ten Cate in de Studio van Ziggo Sport.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Maister
Link gekopieerd!
    29
    + 1
avatar

Ik snap wel dat Ten Cate boos werd, ik zou ook wegrennen voor zo'n irritante vent.

BENNINK24
Link gekopieerd!
    39
    + 1
avatar

Snap ten cate wel , die van de Gijp meent dat ie het is, terwijl het gewoon een simpel mannetje is, napraten , dom lachen, iemand in zeik zetten, en verschrikkelijk dom kan lachen om Ijn eigen grappen!!!

H Vlek
Link gekopieerd!
    28
    + 1
avatar

Ben het helemaal met u eens.

real8madrid
Link gekopieerd!
    11
    + 1
avatar

Het is jammer om te horen dat er een slechte relatie is tussen Henk ten Cate en de mannen van Voetbal Inside. Hopelijk kunnen ze dit in de toekomst oplossen, want Ten Cate lijkt mij een interessante en aardige gozer.

gtsb
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

Als je het programma wel eens kijkt . Weet je dat de vi mannen altijd positief zijn over ten cate .

Oud keeper
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

René van der Gijp, altijd grappig ten koste van iemand anders. Vreselijk mannetje, om in zijn kinderachtig taalgebruik leuk probeert te zijn.

Link gekopieerd!
    10
    + 1
avatar

Misschien moet hij minder pillen gebruiken of minder zuipen zodat hij zich dingen kan herinneren wat hij en die andere randfiguur hebben gezegd over ten Cate in hun programmatje, ze hebben afgeschilderd als een soort crimineel en geen fijne man. Maar ja typisch van der Gijp alles weglachen onder het mom van kroegpraat, maar ja ook daar heb je nog een greintje verstand voor nodig

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen