Justin Kluivert ontsnapt aan donkerrode kaart na walgelijke overtreding op Luiz Díaz

22 januari 2024, 10:17   Bijgewerkt: 22 januari 2024, 10:30
Foto: © Imago

Justin Kluivert is zondagavond ontsnapt aan een directe rode kaart en mogelijk een lange schorsing. De Nederlander was in de eerste helft veel te laat toen hij zijn voet kiezelhard plantte op het been van Liverpool-aanvaller Luiz Díaz. Het is merkwaardig dat de VAR niet ingreep na dit moment.

Bournemouth-aanvaller Kluivert lijkt in de 36e minuut de bal te verliezen na een duel met Alexis Mac Allister, waarna Díaz voor de neus van de Nederlander verschijnt. Met een wilde overtreding op het been van de Liverpool-speler riskeert Kluivert een donkerrode kaart. De scheidsrechter hield opvallenderwijs de kaarten op zak na deze actie.

Artikel gaat verder onder video

Jurgen Klopp meldde zich bij scheidsrechter Andy Madley en was zichtbaar geïrriteerd door de beslissing van de arbiter. Ook bij Studio Voetbal wordt de situatie van Kluivert besproken. Rafael van der Vaart geeft in de uitzending aan dat hij het ‘treurig’ vindt dat de Nederlander op dit moment bij Bournemouth speelt.

Kluivert speelde tot dusverre zeventien wedstrijden bij de nummer twaalf van de Premier League. De aanvaller, die dit seizoen ook weleens op de nummer-tien-positie speelt, maakte twee doelpunten. Bournemouth verloor afgelopen zondag met 0-4 van Liverpool

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen