FC Twente profiteert van ruzie bij Ajax: 'Hij was belangrijk in Amsterdam'

26 januari 2024, 16:26   Bijgewerkt: 26 januari 2024, 17:37
Foto: © Imago

Michel Doesburg is vanaf 1 februari de nieuwe hoofd scouting van FC Twente, zo maakt de club vrijdagmiddag bekend. Doesburg volgt Patrick Busby op, die onlangs besloot na bijna vier seizoenen te vertrekken bij FC Twente. Doesburg tekent een contract tot medio 2025 in De Grolsch Veste.

Doesburg vertrok recentelijk bij Ajax, waar hij actief was als coördinator van de profscouting. Hij had een moeizame verstandhouding met collega-scout Hans van der Zee. Met Ajax sloot Doesburg een vertrekregeling. Daardoor kan hij de overstap maken naar Twente.

Artikel gaat verder onder video

“Ik verheug me erop om bij FC Twente aan de slag te gaan en om onderdeel van de club te mogen te zijn. De ambities van FC Twente spreken me enorm aan”, zegt de 55-jarige Doesburg op de website van Twente.

“Michel heeft enorm veel ervaring en expertise op het gebied van scouting. Zoals hijzelf zegt, is hij heel enthousiast over de ambities van de club. Dat past bij ons”, vertelt Arnold Bruggink namens Twente. “Bij AZ en Ajax heeft hij jarenlang een belangrijke rol vervuld in de scouting. We zien ernaar uit hem op korte termijn te kunnen verwelkomen bij FC Twente.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Paulito
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Tis beetje vissen in dezelfde vijver, 2 goede subtoppers.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen