Meer duidelijkheid over rentree Bas Dost bij NEC

3 januari 2024, 19:02   Bijgewerkt: 3 januari 2024, 19:09
Foto: © Imago

De kans bestaat dat Bas Dost binnen enkele weken al terugkeert op het trainingsveld van NEC Nijmegen. De 34-jarige spits, die op 29 oktober plots in elkaar zakte tijdens de slotfase van de wedstrijd tegen AZ, heeft volgende week een laatste controle in het ziekenhuis en mag daarna eventueel de training hervatten.

Dat meldt De Gelderlander. Het is echter onduidelijk wanneer de aanvaller zijn rentree tijdens een wedstrijd kan maken. “De voorgaande controles waren positief, maar laten we niet op de zaken vooruitlopen”, aldus Carlos Aalbers, de technisch directeur van NEC. “We willen eerst afwachten wat de specialisten zeggen en gaan daarna de mogelijkheden bekijken.”

Artikel gaat verder onder video

NEC bekijkt ondertussen de opties op de winterse transfermarkt. “Het zou fantastisch zijn als we weer een beroep kunnen doen op Bas. Natuurlijk zitten we niet stil op de achtergrond. Uit ervaring weet ik dat 80 procent van de transfers in de winterwindow plaatsvindt in het laatste gedeelte”, laat Aalbers weten tegenover De Gelderlander.

Toekomst Magnus Mattsson

Magnus Mattsson lijkt ook na de winterstop voor NEC te gaan uitkomen. De aanvaller, die dit seizoen al goed was voor negen competitiedoelpunten, heeft zijn zinnen gezet op een zomerse transfer. Het contract van Mattsson loopt af, maar NEC heeft de optie om de verbintenis met een jaar te verlengen, waardoor de Nijmeegse club verzekerd is van een transfersom.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen