PSV zet Vertessen in wachtkamer, maar Belg heeft keiharde boodschap voor Eindhovenaren

29 januari 2024, 17:14
Foto: © Imago

De nieuwe blessure van Noa Lang heeft voorlopig vervelende gevolgen voor Yorbe Vertessen. De Belgische aanvaller is in Berlijn om zijn transfer naar Union Berlin af te ronden, maar PSV heeft besloten om de transfer on hold te zetten. De vleugelaanvaller zelf zit er niet op te wachten om door de blessure van Lang terug te gaan naar PSV.

Voetbal International weet te melden dat PSV heeft besloten Vertessen in de wachtkamer te zetten na het blessurenieuws rondom Lang. Laatstgenoemde zal de komende periode afwezig zijn bij de Eindhovenaren wegens hamstringproblemen. Daardoor heeft PSV besloten Vertessen, die al medisch is gekeurd door Union Berlin, nog niet vrij te geven om een contract te ondertekenen bij de Berlijnse volksclub, met wie PSV al een akkoord heeft bereikt over de transfersom.

Artikel gaat verder onder video

Vertessen zit daardoor in de wachtkamer, terwijl PSV volgens VI op zoek lijkt te zijn naar een vervanger. Mocht PSV ervoor kiezen om de transfer van Vertessen naar Union Berlin te laten afketsen, zal dit voor de nodige frustratie zorgen bij de aanvaller. Volgens Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad zit de 23-jarige voetballer er 'absoluut niet op te wachten' om terug te keren naar het Philips Stadion.

Voor de Eindhovenaren kan het behouden van Vertessen wel een reëel scenario zijn, mocht het geen vervanger kunnen vinden. Peter Bosz raakt namelijk vlak voor cruciale weken, met onder meer Champions League-duels tegen Borussia Dortmund, in één klap twee buitenspelers kwijt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    16
    + 1
avatar

Da's lullig van PSV, stel dat Vertessen geblesseerd raakt.......

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen