PSV-supporters krijgen vlak voor duel tegen Ajax verschrikkelijk nieuws over Noa Lang

29 januari 2024, 14:21   Bijgewerkt: 29 januari 2024, 15:47
Foto: © Imago

Noa Lang is de komende periode uitgeschakeld bij PSV, zo meldt clubwatcher Rik Elfrink maandagmiddag. Volgens de journalist van het Eindhovens Dagblad zullen de Eindhovenaren later communiceren over de ernst van de blessure, maar de situatie ziet er slecht uit.

Lang viel afgelopen zaterdag in het gewonnen duel tegen Almere City (2-0) uit en bij PSV ontstond er direct angst voor een nieuwe blessure. Na nader onderzoek blijkt dit opnieuw het geval te zijn, zo weet Elfrink te melden. Lang was net weer terug van zijn eerdere blessure, die hem een groot gedeelte van de eerste seizoenshelft aan de kant hield. Nu moet de aanvaller van de Brabanders opnieuw vanaf de zijkant toe gaan kijken.

Artikel gaat verder onder video

Wat de ernst van het kwetsuur is, zal nog moeten blijken. Duidelijk is wel dat PSV het tegen Ajax, en vermoedelijk ook in de Champions League-wedstrijden tegen Borussia Dortmund, zonder Lang moet gaan doen. Het persbericht van PSV zal meer duidelijkheid moeten brengen over hoe lang de vleugelaanvaller van de Eindhovenaren afwezig zal zijn.

Volgens Elfrink is Lang in ieder geval een ruime periode afwezig. De aanvaller heeft opnieuw hamstringproblemen en valt daardoor de komende tijd weg uit de plannen van Peter Bosz. Het nieuws is erger dan voorzien, waardoor Elfrink niet uitsluit dat PSV zich meldt bij Yorbe Vertessen, die op weg is naar Union Berlin. PSV moet de aanvaller, die al wel medisch gekeurd is, namelijk nog wel officieel vrijgeven en kan hem daardoor eventueel behouden.

Update 15.46:

PSV heeft de blessure van Lang maandagmiddag bevestigd, nadat het Eindhovens Dagblad als eerste melding maakte van de nieuwe blessure van de vleugelaanvaller: "PSV gaat in overleg met internationale experts over het herstelplan", schrijft de Brabantse club op de website.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

gtsb
Link gekopieerd!
    11
    + 1
avatar

Hij zou er een liedje over moeten maken

Allback
Link gekopieerd!
    16
    + 1
avatar

Voordeel is dat hij dan nog meer tijd heeft om plaatjes te posten op internet.

KROTJE
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

Potverdrie, ik ga naar de wedstrijd om onder ander Noa te zien ballen, kans verkeken.......

Paulito
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Tja Karma? slechte verliezer in de bekerwedstrijd. 7k op je feestje. In de Arena heeft ie weinig gepresteerd dus misschien volgende week plotseling hersteld?

Kramer
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Mooi, scheelt weer een aanvaller.

Haags boefje
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Heet dit niet Karma!!!

haike
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

pfft die boeren hebben noa lang echt niet nodig om te winnen as zaterdag!! goede speler maar tegen almere bracht hij ook niet echt veel!! zaterdag 1-4

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen