Matthijs de Ligt loopt leeg na bizarre arbitrale beslissing: ‘Het is een schande, dit is ongelofelijk!’

8 mei 2024, 23:44
Foto: © UEFA

Matthijs de Ligt is pislink na de uitschakeling met ‘zijn’ Bayern München in de halve finale van de Champions League tegen Real Madrid. De Duitsers gaven in de slotfase een 0-1 een voorsprong weg, maar dachten in de allerlaatste seconden nog op gelijke hoogte te komen door een goal van De Ligt. Arbiter Szymon Marciniak keurde de treffer onterecht af, zo lijkt het na afloop.

Bayern speelde een diepe bal in de slotfase, die door Noussair Mazraoui werd klaargelegd voor Thomas Müller. Laatstgenoemde kopte de bal door naar Matthijs de Ligt, die de gelijkmaker tegen de touwen leek te schieten. De scheidsrechter had een seconde daarvoor echter al gefloten omdat de grensrechter vlagde voor buitenspel. Het lijkt er echter op dat er van buitenspel geen sprake was.

Artikel gaat verder onder video

De Ligt reageert na afloop woedend in een interview: “Ik praatte met Marciniak omdat we allemaal de regels weten… Als het niet duidelijk buitenspel is, dan moet je door laten spelen… Ik vind het een schande”, reageert de Nederlander boos. “De tweede goal van Joselu is ook op het randje van buitenspel, en die liet hij ook terugkijken. waarom doet hij zoiets dan niet bij ons?”, vraagt De Ligt zich hardop af.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 PSV deelt 135 minuten voor kampioenswedstrijd heel opmerkelijk appgesprek met Noa Lang

Noa Lang kwam dit seizoen weliswaar weinig in actie voor PSV, maar de club was hem op de dag van de kampioenswedstrijd zeker niet vergeten.

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

SC Henk nog maar eentje bij
Link gekopieerd!
  16
  + 1
avatar

Weer een cruciaal moment waar Real Madrid op een ongelooflijke manier wordt bevoordeeld. Misselijkmakend, tenenkrommend. Voetbal is in zuiverheid al heel veel glans kwijt geraakt maar dieper dan dit kan het bijna niet afglijden.

paardenlul
Link gekopieerd!
  5
  + 1
avatar

Het was toch buitenspel had de grens goed gezien, lekker huilen

Henkapestaart
Link gekopieerd!
  16
  + 1
avatar

Leuk hoe mensen met strond in hun ogen denken dat dit buitenspel is. Ja er staat een speler buitenspel maar niet de speler waar de bal heen gaan. Je bent wel een beetje kansloos als je hier real geile berichtjes gaat posten.

wilbert van langeraad
Link gekopieerd!
  7
  + 1
avatar

ik dacht echter ook dat de 2de goal van Real ook buitenspel was niet van de maker maar wel van de aangever en daar is volgens mij ook niet naar gekeken maar goed weer een gelach naar de Eufa en de VAR

gtsb
Link gekopieerd!
  10
  + 1
avatar

De ligt heeft gewoon gelijk

haike
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

omdat real koste wat het kost van de uefa de finale moet spelen!! want al paar jaar zonder finale dat kan en mag niet!! en er zal wel wat onder de tafel zijn geschoven door real!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen