Süleyman Öztürk: ‘Interesse in Henderson is een paniekreactie van Ajax’

10 januari 2024, 20:25
Foto: © Voetbal International/IMAGO

Süleyman Öztürk vindt het veelzeggend dat Jordan Henderson op dit moment bovenaan het verlanglijstje van Ajax staat. Dinsdagmiddag kwam naar buiten dat de komst van de voormalig Liverpool-aanvoerder een topprioriteit is voor de Amsterdammers in deze winterse transferperiode. Öztürk heeft hier zijn mening over.

“De interesse in Jordan Henderson zegt heel veel over de situatie van Ajax op dit moment”, begint de journalist van Voetbal International, die de interesse in de Engelse routinier vervolgens een ‘paniekreactie’ vindt. “Het is geen keuze uit luxe, het is geen keuze om sterker te worden, maar een keuze om minder zwak te worden”, vult verslaggever Lentin Goodijk aan.

Artikel gaat verder onder video

Ajax is naarstig op zoek naar een nieuwe controlerende middenvelder. “Ze hebben daar gewoon een heel groot probleem, en dat móet nu opgelost worden. Er moet iemand komen die een groep op het veld en in de kleedkamer kan vormen. Dit is een keuze om je zwaktes beter te verweren”, gaat Goodijk verder.

Ajax toont volgens transferspecialist Fabrizio Romano concrete interesse om Jordan Henderson (33) deze winter aan de selectie toe te voegen. De Engelsman was de afgelopen jaren aanvoerder van Liverpool, maar toog afgelopen zomer naar het Saudische Al Ettifaq. Daar zou hij echter alweer willen vertrekken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Kramer
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

Gotze bij PSV, dat zou Henderson bij Ajax nu zijn. Een buitenkansje die zijn ervaring binnen en buiten het veld moet overbrengen. Dat kan je zeker wel beter maken je als zo iemand op het middenveld hebt, ja het is geen Casemiro ofzo. Uiteindelijk wordt je toch beter als je je zwaktes wegneemt uit een team? Is het artikel nou zo raar of snapt Ozturk weinig van een teamsport?

KROTJE
Link gekopieerd!
    24
    + 1
avatar

Als "men" kritiek heeft mag dat, maar kom dan ook met een alternatieve naam Suleiman.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen