Boulahrouz tipt Ajax: 'Ik mag het eigenlijk niet zeggen, want het is vloeken in de ArenA'

29 januari 2024, 21:32
Foto: © Rondo

Ajax neemt het komend weekend op tegen PSV en Youri Mulder verwacht dat de Amsterdammers het zwaar gaan krijgen. De analist van Rondo denkt dat de ploeg van John van ’t Schip defensief te zwak is om de koploper van de Eredivisie af te stoppen. Khalid Boulahrouz heeft daar een oplossing voor.

“Als je Ajax defensief zag schutteren tegen Heracles Almelo, dan moet je voor het ergste vrezen, want dat zag er natuurlijk niet best uit”, begint de oud-voetballer aan tafel bij Rondo. Door persoonlijke fouten van Jorrel Hato en Devyne Rensch kregen de Amsterdammers afgelopen weekeinde twee knullige tegendoelpunten te verwerken.

Artikel gaat verder onder video

Naast Hato en Rensch, stonden ook Tristan Gooijer en Ar’jany Martha in de verdediging bij Ajax. “Ze moeten dat heel anders doen tegen PSV”, stelt Mulder, die bijval krijgt van Marco van Basten. “We zitten naar Jong Ajax te kijken. Dit is een jeugdteam”, zegt de analist, die ook Gooijer ongelukkig vond ogen bij de 1-0 van Jizz Hornkamp. “Daar staat hij letterlijk en figuurlijk op de rechtsbackpositie. ‘De groeten!’ denkt hij.”

Khalid Boulahrouz komt met een suggestie. “Dit mag je eigenlijk niet zeggen, want dat is een beetje als vloeken in de ArenA, maar misschien zou je met vijf verdedigers moeten gaan spelen”, zegt de tafelgast. Zaterdag neemt Ajax het om 20.00 uur op tegen PSV.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Bei-uns-ist-alles-besser
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Waarom moeten ex-voetballers toch ineens allemaal de expert gaan uithangen? Dat ze ooit aardig konden voetballen, betekent niet dat ze ook goede analytici zijn.

Kramer
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

5.. je moet gewoon Martha en Gooijer niet opstellen. Sosa/hato/sutalo en Rensch zou gewoon prima moeten zijn. Als je ze eens wat vaker met elkaar laat of kan laten spelen dan denk ik dat het solide genoeg is voor de rest van het seizoen. Gaaei is de backup van Rensch en niet die Gooijer, totaal ongeschikt nog.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen