Bizar eigen doelpunt van Sven Botman tegen Arsenal: 'Hoeveel pech kun je hebben?'

24 februari 2024, 21:31
Foto: © Viaplay

Een ongelukkig moment voor Sven Botman in de wedstrijd tussen Arsenal en Newcastle United. De Nederlandse verdediger maakte op curieuze wijze een eigen doelpunt en zorgde daarmee voor de 1-0 voor Arsenal.

Pas in de herhaling was duidelijk te zien hoe het doelpunt tot stand kwam. Een kopbal van Gabriel werd gekeerd door keeper Loris Karius, waarna de bal terechtkwam in de doelmond. Botman deed als eerste een poging de bal daar weg te halen, maar miste. Vervolgens wilde Valentino Livramento de bal wegschieten, maar hij schoot de bal tegen de knie van Botman. Daardoor belandde de bal achter de lijn; Karius klemde de bal nog wel, maar toen had die de doellijn al gepasseerd.

Artikel gaat verder onder video

"Hoeveel pech kan je hebben?", vroeg commentator Johan van Polanen van Viaplay zich af bij het zien van de herhaling. Niet lang na het openingsdoelpunt maakte Kai Havertz de 2-0. De spits werkte de bal vanaf de vijfmeterlijn binnen, na een lage voorzet van Gabriel Martinelli. De wedstrijd tussen Arsenal en Newcastle begon zaterdagavond om 21.00 uur.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen