Jasper Cillessen verricht heldendaad maar krijgt direct daarna dramatische mededeling van Jeroen Manschot

9 februari 2024, 20:34   Bijgewerkt: 9 februari 2024, 21:34
Foto: © ESPN

Jasper Cillessen heeft vrijdagavond een bittere teleurstelling moeten slikken in het duel van zijn club N.E.C. tegen RKC in Waalwijk. De 33-jarige doelman pakte bij een 1-0 achterstand een strafschop van Dario van den Buijs, maar omdat zijn ploeggenoten te vroeg kwamen inlopen gelastte de arbitrage dat de penalty opnieuw moest worden genomen. David Min faalde vervolgens niet vanaf de stip.

Min kreeg een basisplaats toebedeeld door trainer Henk Fraser omdat zowel Mats Seuntjens als clubtopscorer Michiel Kramer, die weer had mogen spelen nadat hij een schorsing had uitgezeten, geblesseerd afhaakten voor het duel met de Nijmegenaren. Min zette de Waalwijkers vervolgens al vroeg op voorsprong uit een vrije trap van Aaron Meijers en tekende na twintig minuten vanaf de stip dus ook voor de 2-0 in het voordeel van de Brabanders, die vanwege het carnavalsweekend in speciale shirts aantreden.

Artikel gaat verder onder video

Volg hier live het duel tussen RKC en NEC

Cillessen staat niet bekend als penaltykiller: de doelman werd door toenmalig bondscoach Louis van Gaal in 2014 zelfs in de verlenging van het duel met Costa Rica in de kwartfinale van het WK gewisseld voor Tim Krul, die Oranje vervolgens naar de laatste vier hielp. Tegen RKC onderscheidde hij zich dus wél, maar moest hij alsnog capituleren toen Min alsnog mocht aanleggen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

DRAAK72
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Wat een kneus deze keeper kan beter vrouwen dekken in nymegen dat kan hy goed net als in Spanje vrouwen dekken en met baby dan er van door gaan vrouwen achter laten hoe veel vrouwen heeft hy gedekt in nymegen? En hoe veel vrouwen zullen er drachtig zyn

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen