Josip Sutalo komt met Instagram-post na rode kaart tegen Bodø/Glimt

22 februari 2024, 22:43
Foto: © Imago

Josip Sutalo heeft zijn excuses aangeboden na de wedstrijd tussen FK Bodø/Glimt en Ajax (1-2 na verlenging). De verdediger kreeg een directe rode kaart, maar zag zijn ploeggenoten tot zijn opluchting toch de overwinning uit het vuur slepen.

Aan het begin van de tweede helft, bij een 0-1 voorsprong voor Ajax, toonde scheidsrechter Anastasios Sidiropoulos de rode kaart aan Sutalo. De verdediger haalde de doorgebroken Håkon Evjen neer. Ajax moest dus verder met tien man, maar datzelfde gold uiteindelijk ook voor Bodø, vanwege een rode kaart voor Albert Grønbæk.

Artikel gaat verder onder video

Met tien tegen tien maakte Bodø de 1-1, waarna Kenneth Taylor in de verlenging de beslissende 1-2 maakte. "Het spijt me echt dat mijn fout ervoor heeft gezorgd dat mijn ploeggenoten vandaag een zwaarder gevecht moesten voeren. Jullie hebben ons daarna allemaal trots gemaakt", schrijft hij bij een foto waarop zijn ploeggenoten te zien zijn.

De rode kaart voor Sutalo is te bekijken via de video onderaan dit artikel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Jos van den Heuvel
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Ga voorlopig maar ff banken je komt voetballend zwaar te kort!

Laurens1
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

De miskoop van het jaar, geen overzicht, geen inzet, geen goede trap techniek, zwaar ondermaats, zoals het meeste wat rondloopt. Je hart huilt als je ziet wat er voor puinzooi van de ooit grootste club gemaakt is!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen