Loting TOTO KNVB Beker: Feyenoord heeft (opnieuw) gigantisch veel geluk

10 februari 2024, 22:43   Bijgewerkt: 10 februari 2024, 22:50
Foto: © Imago

Er is zaterdagavond in het televisieprogramma De Eretribune van ESPN geloot voor de halve finales van de TOTO KNVB Beker. Feyenoord speelt in de ene halve finale een thuiswedstrijd tegen FC Groningen. In de andere halve finale speelt SC Cambuur thuis tegen NEC. De wedstrijden worden gespeeld op 27, 28 of 29 februari.

Sinds het seizoen 2014/15 speelde Feyenoord 36 bekerwedstrijden. Liefst in 26 van die duels mocht het aantreden in de eigen Kuip, zo ook in de vorige ronde tegen AZ. Van alle huidige profclubs speelde geen club in de laatste 10 seizoenen procentueel zoveel thuiswedstrijden in de KNVB-beker als Feyenoord (71,4%), zo becijferde journalist Mikos Gouka van het Algemeen Dagblad vorige week.

Artikel gaat verder onder video

FC Groningen staat momenteel zesde in de Keuken Kampioen Divisie. Daarmee lijkt de weg naar de finale open te liggen voor Feyenoord. De noorderlingen bereikten de halve finales na strafschoppen ten koste van Fortuna Sittard.

SC Cambuur neemt het in eigen huis op tegen NEC. De Friezen staan momenteel achtste in de Keuken Kampioen Divisie en wonnen in de vorige ronde met 3-1 van Vitesse. NEC, de huidige nummer zeven van de Eredivisie, won in de kwartfinales met 3-0 van ADO Den Haag.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

QuarlonK
Link gekopieerd!
    34
    + 1
avatar

Feyenoord treft anderzijds vrijwel nooit een amateurclub. Weer gedoe om niets

Paulito
Link gekopieerd!
    34
    + 1
avatar

Geluk? als je oa Utrecht, PSV en AZ treft? Ja misschien geluk dat je Hercules uit niet treft. (oa Ajax en AZ loten alleen maar tegen amateurs)

De stoker
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Geluk als je Higler als scheids had

jurgen😎
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Dat wordt 22 april een huldiging op de Coolsingel !!!!!

CwF-010
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Alweer ?!? Heb al gesnipperd. Was wel erg om die reden aan te geven. Kreeg m bijna

jurgen😎
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

😆

Arco
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Feyenurd heeft scheids mee Feyenurd moet die troostprijs winnen is aan het begin van loting al bepaalt

CwF-010
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

Omdat NUL-Zwanzieg and die NUL-verdrietich zich van het veld lieten spelen, haha. Moet goet speele om regt op te maake 😚🤪🤣👋

gtsb
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Weet je hoeveel geld het kost aan kaartjes elke keer thuis . De meeste van ons hoopte gewoon op een uitwedstrijd 😀

gtsb
Link gekopieerd!
    9
    + 1
avatar

Jarenlang als wij iets zeiden over een scheids of loting etcetc . Was het niet zo en waren we calimero's . Moet je nu eens horen . En zie fc update weer met die suggestieve/reactie uitlokkende kop . Het is zoals het is wij vaak thuis een ander vaak tegen amateurs .

Joris van de Keuken
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

Ja fcupdate is natuurlijk gewoon de Telegraaf. Stelletje riooljournalisten. Stemmingmakers. Geboren amateurs die de sensatie massa steeds achter zich hebben. Ik zou zeggen. Lees het en vergeet het.

gtsb
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Joris kijk hier er zijn er ook weer zat die erin trappen .

Kramer
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

71%.. het is toch van de zotte. En dan geven de Feyenoords als excuus dat Ajax altijd amateurs treft, maar dan zie je gelijk wat voor napraters het zijn en geen feiten kennen. 71% is gewoon bijzonder.

gtsb
Link gekopieerd!
    23
    + 1
avatar

Wie zijn hier de napraters als Feyenoord thuis loot dan . Wie zijn er begonnen dan met steeds daar over te zeiken . Wij doen die loting niet . 71% is idd bijzonder ,maar vaak amateurs ook . Dat is het nadeel/voordeel van loten . Misschien je eens niet overal druk om maken . Want tegenwoordig zit er bij alles wat feyenoord doet een luchtje volgens jullie .

FC1993
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

Wat een woordkeuze weer. FCUpdate is écht amateuristisch geworden, pure stemmingmakerij.

RB5193225956
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Weer een bekerwedstrijd thuis voor Feyenoord. Geluk, nee dat kan je niet blijven volhouden. Kijk naar dit seizoen en de afgelopen seizoenen. Ooit zal de waarheid boven tafel komen. Maar laten we het bij feiten houden. Sinds het aantreden destijds van de Gudde sr. bij de KNVB zijn er meerdere mensen met een Feyenoord achtergrond aangenomen bij de KNVB. Dat is geen toeval, maar dat waren bewuste keuzes. M.i. worden de lotingen gemanipuleerd door de KNVB. Daar bestaan meerdere theorieen oer en voorbeelden van. Dan ook nog even over de bevoordeling van Feyenoord thuis door scheidsrechters. De mentale druk op scheidsrechters is erg groot, er hangen niet voor niets netten rond het veld en die blijven ook. Onlangs hielpen arbiter Higler en VAR Ruperti wederom Feyenoord. Maar de KNVB vindt dit prima, dat is juist wat ze willen.

Klantenservice
Link gekopieerd!
    5
    + 1
avatar

Je vergeet nog iets belangrijks: de wereld is plat!

gtsb
Link gekopieerd!
    16
    + 1
avatar

Zakdoekje ?. Weet je hoeveel mensen bij de knvb gezeten hebben in al die jaren . Met totaal geen Feyenoord achtergrond . Weet je hoe vaak ajax ,psv beslissingen mee krijgen thuis en uit met je selectieve geheugen,en mentale druk. Er hangen idd netten in de kuip ,maar dat zouden meer clubs beter kunnen doen . In de kuip is nog nooit iemand op het veld geweest ,dat kunnen andere clubs niet zeggen. Dat penalty moment is door de media lekker op geblazen en heel nederland lult elkaar maar na . Ruperti komt uit capelle idd ,maar ik woon in de regio utrecht maar ben totaal niet voor utrecht . Volgens jou theorie moeten veel scheidsrechters ,grensrechters en var gaan verhuizen naar zeeland dan . Het moment zelf is beoordeeld door een scheids en grens en var die beter zicht hadden dan elk beeld wat op de tv te zien was . Dus ja je verhaal is heel leuk . Geloof er lekker zelf in ook . Maar het is onzin . Gewoon frustratie in mijn ogen

KingJacobus.
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Ga lekker janken joh. calimero.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen