Ongekende lofzang bij ESPN rondom Ajax - PSV: ‘Ik ben verliefd op die jongen’

3 februari 2024, 20:30   Bijgewerkt: 3 februari 2024, 21:12
Foto: © ESPN

Hugo Borst is zeer enthousiast over Brian Brobbey. De voetbaljournalist vindt dat de 22-jarige spits van Ajax zich zeer goed ontwikkelt en geniet bovendien van diens mediaoptredens.

Volg de wedstrijd tussen Ajax en PSV in ons liveverslag!

Voorafgaand aan het thuisduel van Ajax met PSV van zaterdagavond (20.00 uur) komt Brobbey ter sprake in het televisieprogramma De Eretribune van ESPN. "Ik ben verliefd op die jongen", complimenteert Borst de aanvalsleider van Ajax op niet op niet mis te verstane wijze. 

Artikel gaat verder onder video

Volgens Borst verdient Brobbey het om aankomende zomer tot de selectie van het Nederlands elftal te behoren voor het EK in Duitsland. Meer dan bijvoorbeeld Wout Weghorst van Hoffenheim. “Het EK komt eraan en ik zei het net tegen Marciano (Vink, red.): ik ben als de dood dat Wout Weghorst dadelijk in de basis gaat beginnen. Dat vind ik gewoon een verschrikkelijke gedachte.”

Borst heeft een overduidelijke voorkeur voor Brobbey. “Het gaat in het leven ook om de schoonheid, de esthetiek. Als je die harlekijn daar hebt in plaats van Brobbey, die natuurlijk ook geen ballerina is..." Ook de persoonlijkheid van Brobbey spreekt Borst meer aan. "Dat prachtige hoekige van Brobbey, de vooruitgang die hij boekt, het feit dat hij geen parodie op een voetballer is, het feit dat hij normaal doet en geen narcistische trekjes vertoont: dat neemt mijn vorm in. Ik kan niet nalaten om dat te blijven propaganderen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

CG
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Ik vond de eerste 25 minuten erg goed. Daarna even beetje slordig, daardoor de 1 - 1. Jammer dat er een zéér snelle wissel moest komen !!!

CG
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Dat de 2e helft beetje nerveus begon had toch te maken met de tegendoelpunt van de 1 - 1. De schrik zat er toch nog wel even in. Persoonlijk vindt ik de speler Hendersen een goede speler. Voor hem was dit de eerste wedstrijd daar hij nog niet optimaal kon spelen, maar dat zal wel goedkomen. Ik maak me geen zorgen om hem. Dat de defensie bij ons zwak blijft dat blijft (nog wel) voorlopig zichtbaar. Ramaij vindt ik ook goed net zoals Bobby en ook Berghuis deed echt zijn best. In de 2e helft maakte de scheidsrechter minimaal 3 (of 4) fouten in het nadeel van Ajax. Al met al dat we tevreden moeten zijn met de gelijkspel en dat we best redelijk tot goed gespeeld hebben. Mijn beeldvorm en gevoel zegt dat wij vanavond toch de winnende club waren. Ook dankzij de stadionsfeer.

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Proppey weer de beste.....in kansen missen en janken wel ja pfff met dank aan die thuisfluiter een punt.

Kramer
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Oke Bean

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen