Opmerkelijk: Koeman kijkt dinsdagavond niet naar PSV - Borussia Dortmund

20 februari 2024, 21:20   Bijgewerkt: 20 februari 2024, 21:46
Foto: © Imago

Wie had gedacht dat Ronald Koeman dinsdagavond aandachtig toeschouwer zou zijn bij PSV - Borussia Dortmund, komt bedrogen uit. De bondscoach van het Nederlands elftal verkiest de Premier League-ontmoeting tussen Manchester City en Brentford boven het treffen tussen PSV en Borussia Dortmund in de achtste finales van de Champions League.

Waar in Nederland de ogen gericht zijn op het Philips Stadion, houdt men in Engeland vooral de verrichtingen in het Etihad Stadium in de gaten. Manchester City speelt daar dinsdagavond de inhaalwedstrijd tegen Brentford. De formatie van coach Josep Guardiola komt bij een overwinning op één punt van koploper Liverpool. Hoewel Oranje-international Mark Flekken het doel verdedigt bij Brentford, is het ontbreken van Koeman in Eindhoven gerust opvallend te noemen.

Artikel gaat verder onder video

Niet in de laatste plaats omdat de bondscoach in het Philips Stadion meerdere potentiële kandidaten voor het Europees Kampioenschap in Duitsland aan het werk had kunnen kiezen. Bij PSV hebben Jordan Teze, Jerdy Schouten en Joey Veerman allemaal een basisplaats, terwijl bij Borussia Dortmund Ian Maatsen en Donyell Malen aan de aftrap verschenen. Teze, Schouten, Veerman en Malen kwamen allemaal al in actie voor het Nederlands elftal, Maatsen wacht nog op zijn debuut. De vleugelverdediger kreeg van Koeman al wel een uitnodiging voor het ‘grote’ Oranje, maar kwam dus nog niet binnen de lijnen. De wedstrijd in Eindhoven leek voor Maatsen de uitgelezen mogelijkheid om zich bij Koeman in de kijker te spelen, maar de keuzeheer zit dus in Engeland.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen