René van der Gijp is compleet verbijsterd: 'Schei uit, dit kan toch niet? Stop daarmee!'

5 februari 2024, 23:28   Bijgewerkt: 7 februari 2024, 16:15
Foto: © Talpa

René van der Gijp heeft afgelopen weekend met verbijstering zitten kijken naar Studio Voetbal en Goedemorgen Eredivisie op ESPN. De oud-voetballer zag Ronald Koeman en Earnest Stewart de kaken stijf op elkaar houden tijdens de uitzendingen, wat hem zwaar irriteerde.

"Schei uit, alsjeblieft", zegt Van der Gijp tegen presenator Wilfred Genee als hij hem vraagt of de analist van Vandaag Inside naar Studio Voetbal heeft gekeken. "Laten we geen mensen meer aan tafel zetten die niets zeggen. Ik zit zondag naar Earnest Stewart te kijken: hij zegt niks. Stop daarmee", is Van der Gijp zijn advies aan de NOS. Eerder op de dag zag de oud-aanvaller hetzelfde tafereel zich echter afspelen bij Goedemorgen Eredivisie op ESPN.

Artikel gaat verder onder video

"Ik zit naar Ronald Koeman te kijken op ESPN. Hij zegt tegen Hans Kraay: wij volgen Zirkzee. Vervolgens zegt Kraay: wat zie je dan? Koeman denkt heel lang na en zegt: Dan zie ik een speler die bij Bologna in Italië speelt. Dan haak ik echt af", zegt een lachende Van der Gijp. "Dit kan toch niet, dit kan toch niet Johan", zegt hij tegen Derksen, die het volledig met zijn collega eens is.

"Ik heb het allebei gezien en denk er precies zo over. Hans Kraay probeert het nog wel, maar had beter aan Koeman kunnen vragen wat hij er kwam doen", stelt Derksen. "Ze staan vol op de rem", voegt Van der Gijp er nog aan toe. "Ze zeggen gewoon niets. Helemaal niets."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

Je kan beter niets zeggen, dan iedere avond de meest domme opmerkingen maken en als een een puber over de tafel liggen rollen om sex verhaaltjes en video's. Dat deze man commentaar kan hebben over andere is toch wel echt de limit moet ik zeggen

Oud keeper
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

So hé, je slaat de spijker bikkel hard op zijn kop. Ben het helemaal met je eens. Er komt geen zinnig woord uit zijn mond.👍

KROTJE
Link gekopieerd!
    16
    + 1
avatar

Beukemap, "Dat deze man commentaar kan hebben over andere is toch wel echt de limit moet ik zeggen". Daarvoor zit Gijp bij een programma als VI: lekker dom lullen.

Mr. LabMan
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

Zowel Koeman als Stewart moeten daar niet gaan zitten als ze toch geen zinnig antwoord willen geven!

Laurens1
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

Koeman zit vermoedelijk weer te dromen over een vacante positie bij Barcelona.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen