Kippenvel in Friesland: Heerenveen herdenkt overledenen op de klanken van Ennio Morriccone

17 februari 2024, 21:29   Bijgewerkt: 18 februari 2024, 10:57
Foto: © ESPN

SC Heerenveen heeft voorafgaand aan het Eredivisieduel met Go Ahead Eagles van zaterdagavond stilgestaan bij de personen die de club in 2023 zijn ontvallen. De herdenking werd luister bijgezet met een live-uitvoering van The Ecstasy of Gold van de gelauwerde Italiaanse filmcomponist Ennio Morricone (1928 - 2020), uit de klassieke western The Good, the Bad and the Ugly.

Heerenveen neemt het zaterdagavond op tegen de vorige werkgever van huidig trainer Kees van Wonderen. De club was tot afgelopen weekend bezig aan een matige serie in de Eredivisie, maar boekte vorige week een zwaarbevochten 3-2 thuiszege op Ajax. Go Ahead hield vorige week juist op de valreep een punt over aan de IJsselderby tegen PEC Zwolle, dat door een benutte strafschop van Mats Deijl in de achtste minuut van de blessuretijd in Deventer op 1-1 werd gehouden.

Artikel gaat verder onder video

Volg hier live het duel tussen sc Heerenveen en Go Ahead Eagles

Voorafgaand aan de wedstrijd vond het eerbetoon aan de overleden supporters plaats. ESPN schoot onderstaande beelden van de muzikale omlijsting, die vanaf het veld werd verzorgd door violist Frank van Essen en zangeres Annemarijn Maandag.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen