Wesley Sneijder voorziet ruzies binnen Feyenoord en zorgt voor grote verbazing bij Jan Boskamp

5 februari 2024, 21:31
Foto: © Veronica Offside

Wesley Sneijder denkt dat het binnen Feyenoord kan gaan rommelen als de Rotterdammers op de huidige manier blijven presteren. De recordinternational ziet irritaties en sluit niet uit dat dit de nummer twee van de Eredivisie punten kan gaan kosten. Sneijder waarschuwt daarnaast Jan Boskamp dat Ajax elf punten achter staat op de Rotterdamse ploeg.

"Ik zag net de tussenstand voorbij komen", begint Sneijder in het programma Veronica Offside. "Elf punten nog maar, met Ajax. Het gat is niet meer zo groot. Plek twee, ze (Ajax, red.) komen er gewoon aan", zegt Sneijder enigszins gekscherend, waarna hij een stilte laat vallen als hij Boskamp aankijkt. Laatstgenoemde weet niet hoe hij moet reageren en kijkt de recordinternational met verbazing aan:  "Ben je aan het solliciteren bij Ajax of hoe zit dat?", vraagt Boskamp vervolgens aan zijn collega.

Artikel gaat verder onder video

Vervolgens legt Sneijder uit waarom hij problemen ziet binnen de ploeg van Arne Slot: "Feyenoord kan weleens een heel groot probleem hebben door spelers die niet gaan scoren en blijven forceren. Dat deed Santiago Giménez zondag ook, dan gaan er irritaties komen en ontstaan er ruzies", verwacht Sneijder. "Dan is een gat van elf punten niet meer zo groot, als dat binnen de selectie gaat leven. Dan ontstaat er een groot probleem", besluit Sneijder, die tot slot wel toegeeft dat hij niet verwacht dat Ajax de Rotterdammers zomaar gaat inhalen op de ranglijst.

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Goku
Link gekopieerd!
  21
  + 1
avatar

Kan wel leven met de argumenten van Wesley. Daarom moet Slot nu knopen door hakken en wisselen en misschien het systeem bijstellen.

jurgen😎
Link gekopieerd!
  22
  + 1
avatar

@goku 70 min gimenez niks gescoord dan eruit Ueda erin. sowieso ivanusec meer op het midden laten spelen achter de spits. en of ueda vanaf de flanken laten komen. maar voor de rest heb je gelijk. beetje bijstellen een betere speler hoeft niet perse een betere dag te hebben dan moet je wisselen.

Roffainho
Link gekopieerd!
  12
  + 1
avatar

Je gaat na anderhalf jaar toch niet eens je systeem bijstellen omdat het even niet loopt?? Wat voor teken geef je dan af aan je ploeg. En het kan zijn dat Ueda meer gaat spelen als hij terug is van de Azië cup, maar we hebben nu toch geen vervanger voor hem. Verder vind ik het allemaal wat dramatisch. We hebben geen doelpunt tegen gekregen tegen PSV, Twente en AZ. En ja, je wint maar 1 wedstrijd, maar je verliest er geen. We moeten het niet dramatischer maken dan het is. Dit zijn de sterkste teams van de Eredivisie en Feyenoord is niet in topvorm.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen