Hoog Bas Nijhuis-gehalte op TV: scheidsrechter schuift aan bij spelshow op zaterdagavond

30 maart 2024, 19:05
Foto: © Imago

Wie zijn televisie gedurende de hele zaterdag aan heeft staan, zal na het uitzetten Bas Nijhuis wellicht gebrand in zijn scherm vinden. Na het fluiten van NEC – PSV in De Goffert is de scheidsrechter ook te zien bij Ik Hou van Holland op de zaterdagavond. In de spelshow neemt Nijhuis het op tegen andere prominente Nederlanders.

Nijhuis wordt aan de tand gevoeld tijdens het programma waar hem algemene kennisvragen worden gesteld. Heleen van Royen, DJ Fernando Halman en zangeres Samantha Steenwijk zijn ook van de partij in de spelshow. Linda de Mol presenteert het programma traditiegetrouw. Jeroen van Koningsbrugge en Richard Groenendijk zijn de teamcaptains.

Artikel gaat verder onder video

Ik Hou van Holland is vanaf 20.00 uur te zien op SBS6. Nijhuis floot eerder op de zaterdag de topper tussen NEC en PSV, die de thuisploeg verrassend won van de koploper. Er werden wel vraagtekens gezet bij de arbiter na een ietwat dubieuze penalty voor NEC. Er zou sprake zijn geweest van benut voordeel, maar de VAR gaf dus alsnog een penalty.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen