Marco van Basten vraagt Slot op de man af: 'Is Quinten Timber beter dan zijn broertje?'

25 maart 2024, 21:23
Foto: © Rondo

Rafael van der Vaart vindt dat Quinten Timber bezig is aan een uitstekend seizoen, en denkt dat de middenvelder veel potentie heeft om de top te halen. De analist vraagt zich bij Rondo af of Arne Slot er ook zo over denkt. Marco van Basten vraagt zich vervolgens af of Quinten Timber beter is dan Jurriën Timber.

“Jij traint iedere dag met hem, ik dicht hem een hele grote carrière toe. Maar wat denk jij? Als hij zich zó door blijft ontwikkelen, wat kan dan zijn plafond zijn?”, vraagt Van der Vaart Slot op de man af. “Als hij zich zo blijft ontwikkelen als het afgelopen jaar, dan ligt zijn plafond extréém hoog”, vindt de oefenmeester van Feyenoord.

Artikel gaat verder onder video

“Hij heeft een geweldige ontwikkeling doorgemaakt afgelopen jaar. Ik vind het een hele bijzondere speler, omdat hij op het middenveld de kracht en snelheid heeft om een overtal te creëren. Hij heeft een goede mentaliteit, een ‘goede jongen’”, legt Slot uit. “Is hij beter dan zijn (tweeling)broertje (Jurriën Timber, red.)?”, vraagt Marco van Basten zich af.

“Dat weet ik niet, want ik heb niet gewerkt met de ander. Die speelt al bij Arsenal. Ik denk niet dat het uitgesloten is dat Quinten ook naar een club van dat kaliber zou kunnen”, reageert Slot. Jurriën Timber speelde dit seizoen slechts één wedstrijd, waarin hij een zware blessure opliep.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 René van der Gijp reageert met twee woorden op lange, boze mail van John de Mol

René van der Gijp heeft onlangs een boze mail ontvangen van Talpa-baas John de Mol. De analist van Vandaag Inside gaf daar geen inhoudelijke reactie op, maar reageerde naar eigen zeggen slechts met twee woorden.

Reacties

Ajeto!
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Marco van Basten, Rafael van der Vaart ze lijken ook zo op elkaar. Maar tip van flip, pas na werktijd die fles open trekken

Laurens1
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Marco zat wat te narren. Jur verdient wel meer dan zijn broer Q. Dat is het enige wat we wel zeker weten!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen