René van der Gijp reageert met twee woorden op lange, boze mail van John de Mol

18 maart 2024, 19:17
Foto: © Vandaag Inside

René van der Gijp heeft onlangs een boze mail ontvangen van Talpa-baas John de Mol. De analist van Vandaag Inside gaf daar geen inhoudelijke reactie op, maar reageerde naar eigen zeggen slechts met twee woorden: laa gaan.

De Mol was niet te spreken over recente uitspraken van Van der Gijp. Er lag vorig jaar een plan om een carnavalsplaat op te nemen met Van der Gijp, Wilfred Genee en Johan Derksen. Het was volgens De Mol een ‘geweldig idee’, maar in niet mis te verstane bewoordingen liet Van der Gijp blijken er geen zin in te hebben. “Dan denk ik: John, ik doe gewoon m’n tv-programmaatje voor jou. Er kijken elke dag 1,2 miljoen mensen. Maar laat me verder met rust!”, zei hij in de podcast KieftJansenEgmondGijp.

Artikel gaat verder onder video

In diezelfde podcast vertelt Van der Gijp maandag dat hij vervolgens een preek kreeg van De Mol. “Ik had laatst een hele lange mail van De Mol. Een hele lange mail. Toen heb ik alleen gereageerd met: laa gaan. Ik was bij de helft al gestopt met lezen. Ik had hier in de podcast wat geroepen over het carnavalsnummer. En hij was laatst ook boos omdat we weer begonnen over ons contract.”

Schrijver Michel van Egmond snapt de houding van De Mol niet. “Het is net een voetbaltrainer die Romário binnenhaalt en dan verbaasd is dat hij niet meedoet aan carnaval. Hij weet toch dat hij met jou iemand in huis heeft gehaald die zegt wat hij wil?”

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Link gekopieerd!
    74
    + 1
avatar

Direct eruit flikkeren deze randdebiel, denkt dat hij heel wat is, maar kan zijn naam nog niet eens schrijven. Waar deze man de hoogmoedswaanzin vandaan haalt, is mij een volledig raadsel

QuarlonK
Link gekopieerd!
    79
    + 1
avatar

Als het over Vd Gijp en co gaat kennen we jouw mening zo langzamerhand wel. Klinkt als grijsgedraaide plaat -gaap-

Link gekopieerd!
    51
    + 1
avatar

Ja, dus ? Het kan niet vaak genoeg gezegd worden wat een vreselijke oetlul die van der Gijp is. Blijkbaar denk jij dat het de bedoeling is dat ik jou toestemming moet vragen, dus niet

BertKnipsadeler21
Link gekopieerd!
    9
    + 1
avatar

Nee die eus ervoor zeker ?

KROTJE
Link gekopieerd!
    31
    + 1
avatar

Zou het spannend gaan worden ? Ik ben benieuwd wie als 'winnaar' er uit komt, tenzij er weer gepolderd wordt. Maar als in elk bedrijf, bij elke overheidsinstelling een personeelslid zich subversief gedraagt dan dient hij of zij zich toch naar de wensen van de broodheer te richten, anders vliegt hij of zij er uit of gaat zelf weg, maar in dit geval gaat het wel weer meevallen.

Adri ligter
Link gekopieerd!
    29
    + 1
avatar

Ontzettende domme man die Gijp dattie nog geld krijgt voor die drie woordjes. Aach laamagaan .

Ronald Bruins
Link gekopieerd!
    35
    + 1
avatar

Ik heb respect voor van der Gijp. Ik kan smakeloos lachen om zijn humor en ben het met eerder te lezen berichten helemaal niet eens. VI is eindelijk een programma, waar iedereen zich zelf kan zijn. Vind de eerdere reacties links gelul en laat dat eens gaan ! "Sufkutten" ! Nee dat Woke gezeik zitten we op te wachten. Ga een hobby zoeken en kijk gewoon niet meer als je er geen niks aan vind. Wat een gelul weer zeg !

Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Begrijp je het woord woke wel ? En weet je wel wat links gelul is ? Waarschijnlijk niet, vandaar dat je dan ook tot de doelgroep van, van der Gijp behoort, zielig en vrij dom en bekrompen

Harold Joels
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Wat een domme oetlul is die Gijp. Als die lacht zetten ze in China de vuilnisbakken buiten..

BertKnipsadeler21
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Eus er voor dan ?

Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

Alles is beter dan Neanderthaler van der Gijp

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen