Matthijs de Ligt laat zich voor het eerst uit over vermeend vertrek bij Bayern München

22 maart 2024, 09:16
Foto: © Imago

Matthijs de Ligt is bezig aan een opmars bij Bayern München. De centrale verdediger, die in het begin van het seizoen kampte met verschillende blessures en daardoor niet altijd kon rekenen op een basisplaats, heeft het uitstekend naar zijn zin in Beieren en lijkt niet bezig te zijn met een transfer, zo laat hij weten aan Voetbal International.

Afgelopen periode verschenen er geruchten dat De Ligt open zou staan voor een transfer. De Nederlander zou niet tevreden zijn geweest met zijn reserverol bij Bayern, zo suggereerden diverse media. Stond De Ligt daadwerkelijk open voor een transfer? "Dat heeft denk ik vooral met het verwachtingspatroon van buitenaf te maken. Als ik dan niet speel, dan wordt er direct een link gelegd met dat ik niet tevreden zou zijn en weg zou willen", begint de verdediger.

Artikel gaat verder onder video

"Natuurlijk zijn er ook wedstrijden geweest dat ik wel had willen spelen, maar ik heb echt geen reden om te klagen. Ik heb het nog altijd uitstekend naar mijn zin bij Bayern München en speel de laatste periode alles weer", gaat De Ligt verder. "Ik laat me ook nooit gek maken door geruchten, blijf dicht bij mezelf en weet wat de realiteit is."

In de winterse transferperiode meldde onder meer Florian Plettenberg dat Manchester United bezig zou zijn met de komst van De Ligt. De voormalig Ajax-speler zou 'niet geheel tevreden' zijn in Duitsland, waardoor Erik ten Hag zaken wilde doen. Een transfer lijkt echter niet aan de orde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Laurens1
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Vertrek naar Manchester United is onverstandig, Ten Hag is daar straks ook vertrokken, ook al denkt hij zelf van niet!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen