Recorddeal met MediaMarkt mogelijk nóg lucratiever voor Feyenoord: 'Bedrag kan veel hoger uitpakken'

30 maart 2024, 14:03   Bijgewerkt: 30 maart 2024, 16:46
Foto: © Imago

Feyenoord houdt mogelijk nog veel meer over aan de recorddeal met de nieuwe hoofdsponsor MediaMarkt, dan de 20 miljoen euro die eerder genoemd werd. De club gaat de sponsordeal komende woensdag op een persconferentie presenteren en roept daarbij de hulp in van 'oude bekende' Royston Drenthe.

Twee weken geleden werd duidelijk dat de elektronicawinkel de plaats van Europarcs op het shirt van de regerend landskampioen gaat overnemen. De Telegraaf sprak destijds al van een recorddeal, die Feyenoord over een periode van drie jaar een bedrag van bijna 20 miljoen euro op zou gaan leveren. Die som komt mogelijk nóg hoger te liggen, weet 1908: "Dit bedrag kan voor Feyenoord nog veel hoger uitpakken indien er bepaalde targets worden gehaald. Deze bonusstructuur binnen de sponsortak is voor Feyenoord ook nieuw en komt uit de koker van commercieel directeur Ruud van der Knaap", zo valt te lezen.

Artikel gaat verder onder video

Rond de lanceringscampagne waarmee de deal zal worden aangekondigd zal Drenthe 'figureren', zo weet de site bovendien dus te melden. De voormalige linksback zal te zien zijn in de lanceringscampagne waarmee Feyenoord de deal met MediaMarkt 'groots' wil aankondigen. Daartoe wordt woensdag 3 april om 14.00 uur een persconferentie belegd.

Drenthe debuteerde in 2006 in het eerste elftal van Feyenoord en was de grote blikvanger in het Oranje Onder-21 dat onder bondscoach Foppe de Haan in 2007 beslag legde op de Europese titel. De linksback verdiende daarmee een lucratieve overstap naar Real Madrid, dat liefst 14 miljoen euro voor hem neertelde. Een groot succes zou het niet worden, waarna Drenthe begon aan een lange rondreis die hem langs clubs in onder meer Engeland, Rusland, Turkije en de Verenigde Arabische Emiraten zou leiden.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Foto van jonge, bebloede supporter bij Heerenveen - Feyenoord: 'Ik neem mijn kinderen niet meer mee'

Op sociale media gaat een foto rond van een jonge supporter van sc Heerenveen, die hevig bloedde rond de wedstrijd tegen Feyenoord.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KingJacobus.
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Kom er maar in beantje.

BertSchook18
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Waarom Drenthe die heeft niet zoveel betekent voor Feyenoord er zijn wel andere oudvoetballers die meer betekend hebben voor Feyenoord.

gtsb
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Waarom niet. Boskamp heeft in principe ook niet zoveel betekent voor Feyenoord en deed euro parcs . Ja is groot fan en oud speler ,maar hij speede weinig . Drenthe leverde Feyenoord nog wat op .

peterdejong1983
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Boskamp heeft 8 seizoenen voor feyenoord gespeeld (en de pech gehad dat hij in 1970 precies 1 seizoen aan Helmond sport werd verhuurd) en is met de uefa op zijn naam vertrokken. Drenthe was maar 2 seizoenen geloof ik. Dus dan doe je boskamp toch wel tekort

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Boskamp was voornamelijk 12e man .

jurgen😎
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

hij heeft Feijenoord 14 miljoen opgeleverd. En de laatste link van Feijenoord naar Real madrid.

Wimpiefr
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Mooi nieuws dat in een mooie ontwikkeling past. Prestaties en spelers die goed verkocht worden en ook sponsoren die interesse hebben in een club die over de hele linie presteerd. Het zou dom zijn van Slot om nu te gaan, dit feest is nog niet over en er ïs meer te winnen. Jeugd zou zeker ook .oefen blijven om in de kuip de eerste stap te zetten, en ook in Europa. CL is ook voor die jongens een droom.... maar niet dezelfde fout als ajax maken, blijven werken vanuit je eigen kracht. En niet denken dat je financieel mee kunt met een Duitse of Engelse grootmacht, dat hoeft ook niet. 11 sterren is geen garantie voor suc6, een sterk collectief kan dat wel zijn.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen