Redder in nood trekt zich terug bij Vitesse na onaangename verrassing

26 maart 2024, 17:30   Bijgewerkt: 26 maart 2024, 17:38
Foto: © Imago

Vastgoedmagnaat Michael van de Kuit, de eigenaar van Stadion GelreDome, heeft zich volgens Voetbal International teruggetrokken uit gesprekken met Vitesse over een overname. Hij zou onaangenaam verrast zijn in een gesprek met Paul van der Kraan.

Van de Kuit heeft nog altijd interesse om Vitesse over te nemen, maar zou niet op deze voet verder willen. Hij kreeg tijdens het gesprek met Van de Kuit te horen dat er meer kandidaten zijn en dat er binnenkort een mogelijkheid zou komen om zichzelf te presenteren. Dat was tegen het zere been van Van de Kuit, die juist dacht dat hij snel spijkers met koppen kon slaan.

Artikel gaat verder onder video

Zo is de overname van het noodlijdende Vitesse weer verder weg. Eerder op de dinsdag stelde de club Edwin Reijntjes aan als nieuwe algemeen directeur om de club in rustiger vaarwater te brengen. De zeventigjarige Van der Kraan begint op papier pas op 1 april, maar heeft dus al een gesprek gevoerd met Van de Kuit.

Eerder ketste de overname door de Amerikaan Coley Parry al af. De licentiecommissie van de KNVB gaf daar geen groen licht voor, zo werd vorige maand bekend. Vitesse verkeert ook in sportief opzicht in zwaar weer en staat voorlaatste in de Eredivisie. Aan het eind van de rit betekent die positie degradatie naar de Keuken Kampioen Divisie.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 ‘Koopmeiners akkoord over salaris van liefst 4,5 miljoen euro bij nieuwe club'

Teun Koopmeiners heeft een akkoord bereikt met zijn nieuwe club over een jaarsalaris van 4,5 miljoen euro, zo meldt Tuttosport.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Bei-uns-ist-alles-besser
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Man o man... wat een tent daar. Hebben ze een redder, geven ze die de cold shoulder. Dom. Arrogant en dom.

Price
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

Die Van de Kuit is zelf een arrogante kwal. Hij mag dan momenteel misschien de enige serieuze optie zijn om Vitesse voor de ondergang te behoeden, maar daar is ook alles mee gezegd. Uit niets blijkt dat hij het beste voor heeft met de club. Geld lijkt zijn enige drijfveer te zijn. Dat begon destijds al met de onderhandelingen over de stadionhuur. Hij praat over zichzelf alsof ie een of andere Messias is die de club uit de goedheid van zijn hart komt redden, maar het is gewoon een zielig mannetje met teveel geld op zijn rekening.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen