‘Koopmeiners akkoord over salaris van liefst 4,5 miljoen euro bij nieuwe club'

24 maart 2024, 12:18   Bijgewerkt: 24 maart 2024, 12:34
Foto: © Imago

Teun Koopmeiners heeft een akkoord bereikt met Juventus over een jaarsalaris van 4,5 miljoen euro, zo meldt Tuttosport. De middenvelder ziet een overstap van Atalanta naar Juventus dus wel zitten, maar de clubs moeten nog een akkoord bereiken.

Koopmeiners zou zijn zaakwaarnemer Bart Baving opdracht hebben gegeven om met Juventus in gesprek te gaan en daar zou het akkoord over het jaarsalaris uit voortgekomen zijn. Het is niet duidelijk voor hoeveel jaar Koopmeiners zou tekenen in Turijn.

Artikel gaat verder onder video

Atalanta zou zestig miljoen euro willen ontvangen voor Koopmeiners. Juventus overweegt een of meerdere spelers in de deal te betrekken om zo de vraagprijs te drukken, maar kijkt ook naar alternatieven indien de Nederlander onhaalbaar blijkt. Khéphren Thuram van OGC Nice zou een kandidaat zijn.

In gesprek met De Telegraaf liet Koopmeiners al optekenen graag een transfer te willen maken na dit seizoen. De middenvelder maakt furore bij Atalanta, waar hij dit seizoen in 34 officiële wedstrijden al twaalf keer scoorde en vier assists gaf. Momenteel behoort hij tot de selectie van het Nederlands elftal, maar zaterdag sloeg hij wel de training over vanwege fysieke klachten. Het is dus nog onzeker of Koopmeiners fit is voor het duel met Duitsland van dinsdag.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Die Koopmeiners heeft tot nu toe een mooie carrière gemaakt, is in mijn ogen geen wereldniveau speler, maar is een gewaardeerde kracht in Italië en bij Oranje. Zijn jongere broer komt er ook aan.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen