Zes Ajax-spelers voeren gesprek met supporters over massale fluitconcerten

14 maart 2024, 13:50   Bijgewerkt: 14 maart 2024, 13:55
Foto: © Imago

Kenneth Taylor was onlangs het mikpunt van kritiek onder de Ajax-supporters. Fans van de Amsterdamse club floten de middenvelder meermaals massaal uit nadat hij gewisseld werd. De spelersraad van Ajax ging hier onlangs over in gesprek met de aanhang van de Amsterdamse club.

Zes spelers van Ajax kwamen samen met de supportersdelegatie, zo onthult Borna Sosa tegenover Ajax Life. De Kroaat vormt samen met Jordan Henderson, Steven Berghuis, Steven Bergwijn, Devyne Rensch en Gerónimo Rulli de spelersraad van de Amsterdammers. Het voornaamste agendapunt was het uitfluiten van eigen spelers, zoals bijvoorbeeld Taylor.

Artikel gaat verder onder video

De bijeenkomt verliep zonder problemen. “Een goed gesprek”, zegt Sosa samenvattend. “Ze gaven onder andere aan dat het voor hen moeilijk is de gehele sfeer in het stadion te beïnvloeden. Je kunt met tweeduizend man wel positief blijven aanmoedigen, maar het lukt niet altijd om iedereen daarin mee te krijgen”, gaat de linksback verder.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Rudolf21
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Hahaha een kleuterschool is er niks bij

Rudolf21
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dat bedoel ik. Dan zou je je toch dood moeten schamen als Ajax fan dat je even op gesprek moet komen voor het uitfluiten van jongetjes van begin 20.

KROTJE
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

King Crimson, alleen gefrustreerde gasten proberen hun teleurstelling op alles wat Ajax is bot te vieren, want hun club heeft niks gepresteerd tot nu toe. Laat gaan, zonde van je energie. Ik vind jou een echte Ajax die-hard, chapeau.

Goku
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Man man dat je gaat praten met de supporters omdat je fluiten. Sluit je er voor af

GabrielleX01
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Tja, ik snap ook niet helemaal het nut ervan. Mensen fluiten als ze willen fluiten. Je kan ermee om gaan of niet. Alsof ze nu zo iets hebben van "oh nee nu moet ik ermee stoppen". Afsluiten is idd beter en hoe erg het is het is nou eenmaal iets wat je moet kunnen als speler

Laurens1
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Met de salarisposten en vertoonde spel is fluiten nog heel netjes! Taylor een duidelijke exponent van iemand zonder enige vorm van zelfreflectie. Tussen jezelf erg goed “vinden” en “zijn” zit een essentieel verschil!

KROTJE
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Zeggen 010-Ajaxhaters die supporters van dat clubje uit Rotterdam is, als dat clubje nou Barcelona of Bayern is nou dan ben ik onder de indruk, maar het is een clubje dat dit seizoen nog alleen -misschien- de Denneappel in een thuiswedstrijd als troost mag winnen, verder niks. Je kan beter met de supporters praten in plaats van dat die supporters het Maasgebouw bestormen en vernielen, wat een dommigheid bij elkaar. Alleen maar uit teleurstelling Ajax als zondebok afmaken. Walgelijk.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen