Klopp wil appeltje schillen met Hans Kraay jr. en spreekt Milan van Dongen op bijzondere wijze aan

10 april 2024, 15:20   Bijgewerkt: 11 april 2024, 10:47
Foto: © Imago

Jürgen Klopp had nog een appeltje te schillen met ESPN-verslaggever Hans Kraay jr. zo blijkt uit de persconferentie voorafgaand aan Liverpool – Atalanta in de Europa League. Toen Milan van Dongen een vraag stelde over Nederlanders Virgil van Dijk, Cody Gakpo en Ryan Gravenberch wilde Klopp zelf eerst antwoord hebben op een andere vraag.

“Ben jij diegene die Jordan Henderson laatst geïnterviewd heeft?”, vroeg de coach van Liverpool aan Van Dongen, doelend op het interview met de Engelsman van Ajax na de wedstrijd tegen Fortuna Sittard. Toen Van Dongen ‘nee’ zei tegen Klopp, vroeg de Duitser steeds meer door over het onderwerp.

Artikel gaat verder onder video

“Oh, is het een collega van je? Is het ook een vriend van je? Wat een verschrikkelijk interview. Ken je iemand die het een goed interview vond?”, vertelde hij tegen de Nederlandse ESPN-verslaggever. Toen Van Dongen zei dat Kraay al zijn excuses had aangeboden live op televisie, trok hij bij. “Ik aanvaard de excuses, ook namens Henderson”, besloot Klopp.

Kraay jr. vertelde al spijt te hebben gehad van het interview met Henderson na de wedstrijd in Zuid-Limburg. De verslaggever zou té kritisch zijn geweest op de middenvelder, die lang bij Liverpool heeft gespeeld.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Man met 90 wedstrijden in Ajax 1 naar voren geschoven als opvolger Alex Kroes

Een deel van de supporters van Ajax hoopt dat hun club een oudgediende aanstelt als opvolger van algemeen directeur Alex Kroes.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen