Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Slot voert één wijziging door na Klassieker-zege

14 april 2024, 08:30
Foto: © Imago

Feyenoord zal zondag op bezoek bij Fortuna Sittard vermoedelijk met tien van de elf namen beginnen die ook een week eerder tegen Ajax aan de aftrap stonden, schrijft het Algemeen Dagblad. Alleen Bart Nieuwkoop zal waarschijnlijk op de bank plaatsnemen. Hij wordt vervangen door Marcos López.

Arne Slot kan tegen Fortuna Sittard voor het eerst sinds begin februari weer beroep doen op Justin Bijlow en Gernot Trauner. De oefenmeester bevestigde vrijdag op de persconferentie al dat het tweetal zondag nog niet zal starten, waardoor Timon Wellenreuther en Thomas Beelen zeker zijn van hun basisplaats.

Artikel gaat verder onder video

Achterin is er dit weekend vermoedelijk weer plaats voor López. Slot koos er tegen Ajax uit tactische overweging voor om rechtsback Lutsharel Geertruida aan de linkerkant van de verdediging te posteren, waardoor er op rechts een plekje vrij kwam voor Nieuwkoop. Dit weekend zal Geertruida weer aan zijn vertrouwde rechterkant te zien zijn. Hiermee is López, gezien de blessure van Hartman, de enige logische naam voor de linksbackpositie.

Op het middenveld en voorin zal Slot vasthouden aan dezelfde namen. Waar Yankuba Minteh en Igor Paixão op de flanken in bloedvorm verkeren, is het Santiago Giménez in de punt van de aanval die naarstig op zoek is naar een goal. De vraag is hoelang Slot de ongelukkige Mexicaan nog de voorkeur blijft geven boven Ayase Ueda.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Wellenreuther; Geertruida, Beelen, Hancko, López; Wieffer, Stengs, Timber; Minteh, Giménez, Paixão.

Vermoedelijke opstelling Fortuna Sittard: Verrips; Pinto, Voet, Siovas, Dijks; Özyakup, Duarte, Halilovic, Oratmangoen; Córdoba, Sierhuis.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Feyenoord-aanwinst Hadj Moussa neergesabeld: 'Weggegooid geld'

Kersverse Feyenoord-aanwinst Anis Hadj Moussa krijgt kritiek. "Ik heb ook nou eens negentig minuten lang op Hadj Moussa zitten letten. Dat wordt helemaal niks."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen