Arne Slot hoopt op aanwezigheid van spelverdeler en kiest voor vertrouwde elf in bekerfinale

21 april 2024, 08:34
Foto: © Imago

Feyenoord begint zonder al te veel verrassingen in de opstelling voor de finale van de TOTO KNVB Beker tegen NEC. Arne Slot lichtte vrijdagmiddag, op de persconferentie, al toe dat hij met een vrijwel fitte groep afreist naar de finale, al werd zaterdag bekend dat Mats Wieffer een twijfelgeval is.

1908.nl verwacht de middenvelder echter wél in de basis. Wieffer werkte deze week een individueel programma af wegens een blessure aan een spier. Mocht de 24-jarige speler fit genoeg zijn, start hij gewoon in de basis en zal hij het middenveld vormen met Quinten Timber en Calvin Stengs. Als Wieffer nou niet fit genoeg is, wordt hij vermoedelijk vervangen door Ramiz Zerrouki.

Artikel gaat verder onder video

Als we een linie terugzakken zien we dat Bart Nieuwkoop, Thomas Beelen, Dávid Hancko en Lutsharel Geertruida waarschijnlijk de verdedigers zijn. Quilindschy Hartman is nog altijd geblesseerd, waardoor Geertruida vermoedelijk weer als linksback mag opdraven. Gernot Trauner maakte afgelopen wedstrijd zijn rentree, maar start op de bank. Timon Wellenreuther neemt plek onder de lat.

Voorin kiest Slot vermoedelijk voor de vaste namen: Yankuba Minteh, Santiago Giménez en Igor Paixão. Zondag (morgen) trappen Feyenoord en NEC om 18.00 uur af in De Kuip in de wedstrijd om de TOTO KNVB Beker.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord:

Wellenreuther; Nieuwkoop, Beelen, Hancko, Geertruida; Wieffer, Timber, Stengs; Minteh, Gimenez, Paixão

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Van Hanegem is helemaal klaar met Nijhuis: ‘Van kantine naar tv, te gek voor woorden’

Bas Nijhuis kreeg tijdens en na de wedstrijd Fortuna Sittard - Feyenoord (0-1) weer eens een flinke lading kritiek over zich heen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Dropkick
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Ja natuurlijk , hij heeft ook met die NEC trainer gebeld hoe hij gaat spelen , wie er van positie wisselen tijdens de wedstrijd enz enz ,en het zelfde heeft de trainer van NEC gedaan ....wel zo handig , anders kom je voor verrassingen te staan natuurlijk 😉😂

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen