Driessen maakt commentator met grond gelijk: ‘Wat een gelul allemaal, hou je bek’

10 mei 2024, 19:30
Foto: © De Telegraaf

Valentijn Driessen kan het commentaar van Johan van Polanen totaal niet meer aanhoren. De commentator van Viaplay is volgens de journalist van De Telegraaf veel te positief en praat over van alles tijdens wedstrijden.

Tijdens Kick-Off lijkt Driessen even zijn ei kwijt te willen, als het gaat over Viaplay. "Kan je dat Viaplay nog aanhoren? Van de week was het ook weer zo verschrikkelijk. Het schijnt om Johan van Polanen te gaan. Wat een gelul allemaal man. En dat positieve: alles is geweldig, vooral wat de Nederlanders doen. Allerlei dingen invullen… Ik denk dan: hou je bek." Pim Sedee geeft vervolgens aan dat de rol van een commentator is om juist te praten. Driessen vindt dat er dan wel aan één voorwaarde moet worden voldaan. "Een tv-commentator moet toegevoegde waarde hebben."

Artikel gaat verder onder video

Marcel van der Kraan doet een duit in het zakje, door de Nederlandse invulling van de zender verder te bekritiseren. "Over toegevoegde waarde gesproken. Dan zit je zaterdag te kijken en dan heb je in de studio Ron Vlaar. Ron geeft een prima analyse in de rust. Dan heb ik vijf, zes minuten naar Ron geluisterd, de rust is nog niet voorbij en dan gaan we nog even naar het stadion. Daar staat Cedric van der Gun. Die gaat ook nog een analyse geven. Hij is dan speciaal naar Liverpool gevlogen voor tweeënhalve minuut. Maar ik heb al alles gehoord van Ron Vlaar."

Voor Van der Kraan zijn de voetbalcarrières van analisten ook belangrijk, waarbij Van der Gun vooral bekend staat om zijn periodes bij ADO en FC Utrecht. VDG speelde geen interlands. "Vlaar heeft op het WK gespeeld. Van der Gun is een hele aardige jongen, maar Ron Vlaar, daar luister ik liever naar."

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Wilfred Genee ontvangt live tijdens Vandaag Inside vernietigend appje over Valentijn Driessen

Jan Rotmans haalt tijdens de uitzending van het programma Vandaag Inside hard uit naar Valentijn Driessen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Laurens1
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Gelukkig is Kraantje als Feyenoord watcher niet onbevooroordeeld

Deblauwe1
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Ik lees hier wel iets van : " Depot verwijt de ketel dat hij zwart ziet." bij Driessen komt ook in 99% van zijn lullen onzin uit

Gilles Kouwijzer
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Ik vind Siert de Vos de beste commentator: hij is spaarzaam met woorden, zakelijk.en een echte voetbalkenner. Nooit overbodig geklets.

gtsb
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Dan is siert het tegenovergestelde van sierd

KROTJE
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Net als je "hun" van die opmerking gisteren van de heer Reuring, watje.

Jur Van Der Veen
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Stuur die Driessen nou eens met pensioen, want zijn wijze van journalistiek komt mij en vele anderen de strot uit

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen