Marten de Roon verovert opnieuw harten op social media na bedfoto met ‘nieuwe liefde’

23 mei 2024, 12:00
Foto: © Imago

Marten de Roon won woensdagavond met Atalanta de Europa League en heeft zijn imago als cabaratier op social media weer eer aan gedaan. Donderdagochtend plaatste hij een ludieke bedfoto.

De Roon kwam niet in actie tijdens de gewonnen finale, aangezien hij onlangs een dijbeenblessure opliep in de Coppa Italia-finale tegen Juventus (0-1 verlies). Ondanks het fysieke ongemak vierde hij het feestje met zijn teamgenoten volop mee.

Artikel gaat verder onder video

Ook na afloop van de wedstrijd had de Oranje-international goede teksten. Zijn blessure en het daardoor niet meespelen in deze belangrijke wedstrijd tegen Bayer Leverkusen (3-0) konden zijn pret niet drukken. Vlak na de gewonnen finale tweette @DiRono al een komische foto van hemzelf met de tekst: “Als deze jongen de Europa League kan winnen, moet niemand ooit zijn dromen opgeven.”

De dag erna was het weer raak, toen De Roon een foto van hemzelf in bed op social media deelde. Het meest opvallende aan de foto is zijn gezelschap. Het is bijvoorbeeld niet zijn vrouw op de foto, maar zijn ‘nieuwe liefde’, de Europa League-trofee.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Jansma: ‘Ik ga iets geks zeggen: ik ben fan en verwacht hem in de basis op het EK’

Kees Jansma weet wie hoe dan ook moet spelen op het EK bij Oranje.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen