Onverwachte meevaller voor Vitesse: zinderende ontknoping in Duitsland levert tonnen op

28 mei 2024, 13:17
Foto: © Imago

Vitesse krijgt een welkome premie na de zinderende ontknoping in de Bundesliga van maandagavond. VfL Bochum verloor in de heenwedstrijd thuis met 0-3 van Fortuna Düsseldorf, maar de return werd gek genoeg ook 0-3, maar dus voor Bochum. Uiteindelijk wonnen Thomas Letch, Matus Bero en Maximilian Wittek op penalty’s, en blijft Bochum in de Bundesliga.

De club uit Arnhem krijgt een mooie premie, zo weet De Gelderlander. Die premie komt voort uit onderhandelingen van technisch directeur Benjamin Schmedes met de club uit het Ruhrgebied. Vorig jaar kreeg Vitesse al een bonus van vijf ton omdat Bochum wist te handhaven, maar dit seizoen is dat weer het geval, ondanks dat Letch ontslagen is.

Artikel gaat verder onder video

Wittek en Letch bezorgen Vitesse enkele tonnen. Bero is transfervrij naar Bochum gegaan, dus daar krijgt de geel-zwarte club geen bonus van. De proflicentie van Vitesse moet nog altijd veiliggesteld worden voor komend seizoen, dus elk bedrag is welkom voor de club uit Gelderland. De crowdfundingactie eerder haalde al meer dan 1,9 miljoen euro op.  

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Dit is het virtuele schema voor de play-offs van de Keuken Kampioen Divisie

Dit is het virtuele speelschema van de play-offs, waarin de top van de Keuken Kampioen Divisie strijdt om promotie en de nummer zestien van de Eredivisie juist probeert degradatie te voorkomen.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen