Goednieuwsshow Zwolle: contract met stadionsponsor verlengd

18 december 2017, 22:20

PEC Zwolle hield maandagavond een eindejaarsbijeenkomst en er was eigenlijk louter goed nieuws dat er gepresenteerd werd. Het meeste belangrijke nieuws was waarschijnlijk dat de club tot het seizoen 2023/24 in het MAC3PARK stadion kan blijven spelen. Dit betekent dat de overeenkomst met de sponsor met liefst zes jaar verlengd is.

"De samenwerking met MAC3PARK is ons de afgelopen jaren uitstekend bevallen", zo vertelde Adriaan Visser. "Wij zijn dan ook zeer content met het verlengen en opwaarderen van deze overeenkomst. Het is een substantiële verbetering vanwege de langere contractperiode. Dit verlengde contract biedt zekerheid en is financieel goed voor onze club."

Verder meldde er zich ondanks de goede prestaties vooralsnog nog geen club voor bijvoorbeeld Ryan Thomas. "Er heeft zich nog niemand gemeld, voor geen enkele speler. Een ware exodus verwacht ik in ieder geval niet", zo sprak Visser. Hij gaf verder aan de spelers met aflopende contracten alleen bij een extreem goed bod zullen vertrekken uit Zwolle. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen