Zidane na zege op Getafe: "Zijn klaar voor Paris Saint-Germain"

4 maart 2018, 11:39   Bijgewerkt: 4 maart 2018, 11:46

Real Madrid heeft zaterdag een prima generale repetitie beleefd voor de return tegen Paris Saint-Germain in de Champions League die dinsdag op het programma staat. Trainer Zinedine Zidane is blij met de 3-1 overwinning op Getafe en stelt dat zijn team klaar is voor de trip naar Parijs.

"Dit is de beste manier om toe te leven naar die wedstrijd", zei Zidane zaterdagavond in Spaanse media. "We hebben een goede wedstrijd gespeeld en alle spelers waren gefocust. Iedereen is klaar voor de wedstrijd van dinsdag." Punt van zorg is wel de fysieke gesteldheid van Luka Modric en Toni Kroos, die zaterdag niet van de partij waren. "We nemen ze in ieder geval mee naar Parijs. Ik kan nu nog niet zeggen of ze kunnen spelen. We zullen het zien, maar iedereen weet hoe belangrijk ze zijn voor onze ploeg."

De verwachting is dat de supporters van PSG dinsdag voor een geweldige sfeer zullen zorgen, omdat de thuisploeg een 3-1 nederlaag weg moet poetsen. Zidane maakt zich daar niet druk om. "Wij zijn daaraan gewend. Het enige wat we moeten doen is onze wedstrijd spelen en niet bezig zijn met de fans. Het zal moeilijk worden en we moeten aan de bak, maar zijn er klaar voor."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen