'PSV-smaakmaker Bergwijn wekt interesse Europese topclubs'

2 juni 2018, 08:37

Steven Bergwijn weet komende transferperiode de schijnwerpers op zich gericht. De vleugelaanvaller van PSV kan volgens De Telegraaf rekenen op interesse van onder meer clubs uit de Premier League, Bundesliga, Serie A en de Franse Ligue 1. Bergwijn heeft nog een doorlopend contract tot 2021, waardoor PSV naar verluidt tussen de vijftien en twintig miljoen voor de dribbelaar vraagt.

In Engeland lijkt de voornaamste interesse te komen van Arsenal, Liverpool en Tottenham Hotspur, clubs die Bergwijn al langere tijd op de radar hebben en zijn ontwikkeling nauwlettend in de gaten houden. Zo stuurde Liverpool de afgelopen tweede seizoenshelft bijna wekelijks een afgezant naar Eindhoven om Bergwijn zelf te kunnen zien. Er heeft zich tot dusverre echter nog geen club concreet gemeld bij PSV.

Vorig gebeurde dit al wel. Het Italiaanse Torino bood twaalf miljoen, hetgeen voor PSV duidelijk niet genoeg bleek. Bergwijn weet na het EK onder 17, vier jaar geleden, waarin hij weet uitgeroepen tot beste speler van het toernooi al de schijnwerpers op zich gericht. Zijn goede tweede seizoenhelft bij PSV heeft die interesse richting de komende transferperiode weer doen oplaaien.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen