Kamp Dumfries denkt dat transfer naar PSV rondkomt

4 juni 2018, 20:25   Bijgewerkt: 4 juni 2018, 20:55

Er lijkt een impasse te zijn ontstaan rond de transfer van Denzel Dumfries naar PSV, maar de zaakwaarnemer van de speler van sc Heerenveen heeft er nog alle vertrouwen in dat de overstap beklonken zal gaan worden. Zaakwaarnemer Santi Kolk denkt dat een transfer voor iedereen het beste is.

De 22-jarige Dumfries staat in de belangstelling van PSV, maar van een akkoord is nog geen sprake. Een bod van 5,5 miljoen euro werd onlangs afgewezen door de Friezen. "Wij hebben begrip voor beide clubs", zegt Kolk tegen de Leeuwarder Courant. "Denzel is er zelf ook rustig onder. Hij weet natuurlijk dat hij een goed jaar heeft gedraaid. Dan is het logisch dat er belangstelling komt. Het is nu aan de clubs. Duidelijk is wel dat Denzel heel graag de stap naar PSV wil maken. Het zou jammer zijn als het niet rondkomt. Dan blijft je zitten met een speler die wordt tegengehouden door zijn club."

Hij verwacht dan ook dat de transfer alsnog zijn beslag zal krijgen. "Heerenveen heeft Denzel een jaar geleden voor een bepaald bedrag van Sparta gehaald (acht ton, red.). Ze hebben hem het afgelopen seizoen beter gemaakt en kunnen nu veel meer aan hem verdienen, terwijl Denzel naar een topclub kan. Ik kan me niet voorstellen dat Heerenveen zo'n transfer tegenhoudt. Ik ga er dan ook vanuit dat het goed gaat komen", besluit Kolk, die zelf tijdens zijn actieve loopbaan ook voor Heerenveen speelde. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen