Van Polen: "Hoofd staat op dit moment niet naar een transfer"

7 juli 2018, 21:57

Bram van Polen is nog altijd speler van PEC Zwolle. De ervaren verdediger ziet een mooie stap naar het buitenland wel zitten, maar heeft het ook goed naar zijn zin in Zwolle. Hij telt voorlopig zijn zegeningen.

De verdediger zegt dat er weinig belangstelling voor hem is momenteel. "Als dat wel zo was, zou ik het ook zeggen. Er moet ook wel iets heel goeds voorbijkomen", zegt hij tegen De Stentor. De rechtsback heeft de wens om in Australië of Zuid-Afrika te spelen. "Het moet een mooi land zijn, met goede educatie voor de kinderen en waar mijn vrouw het goed heeft. Het moet ook echt een avontuur zijn. Maar ik ben er nu niet mee bezig en richt me volledig op PEC Zwolle. Als er iets komt, ga ik daar rustig naar kijken. Mijn hoofd staat op dit moment niet naar een transfer."

Van Polen denkt eraan om geïnteresseerde clubs een ultimatum te stellen, zodat hij niet pas laat in de zomer bij PEC vertrekt. "Ik vind het namelijk niet fair richting PEC Zwolle als ik op de laatste dag van de transferwindow ineens vertrek. Dus ja, zo'n ultimatum overweeg ik wel. Maar dat is iets om thuis eerst goed te overleggen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen